Heldag

Publicerat: 2011-06-30 20:20:15

Tog mitt pick och pack och cyklade iväg på förmiddagen...
Mötte upp Elin och Ida och pressade på beachen, det var ruskigt härligt. Vattnet var otroligt skönt! 21 grader gissade vi på!
Satte oss och käkade vid ett mysigt thaimatställe!
Sedan tog vi en sväng till min stuga och sedan vidare till Tre toppar.
Ja, dagen har varit jättemysig. Imorgon bär det av hemåt Borås igen, men är tillbaka redan på söndag, om jag hinner uppdatera innan gör jag det, annars hörs vi på söndag!

Mot apelviken!

Publicerat: 2011-06-30 11:45:58
Nyduschad och insmord med solskyddsfaktor 30! 'Usel bild'
Dagen kommer spenderas med samma sällskap som igår kväll. Ha en fin dag!

Coloursplash

Publicerat: 2011-06-29 20:36:09

I sommar lyser mina naglar i neon färger. Den här varianten hör till den lite poppiga rosa kulören, älskar den!

Sommardag

Publicerat: 2011-06-29 20:33:10
Vilken dag! Sol konstant och som högst 28 grader. Vad mer kan man begära? Hade finbesök av farmor, farbror och kusin större delen av dagen som sedan avslutades på ett ypperligt sätt. Nämligen med några fina flickor vid namn Elin och Ida i hamnen. Glass, hamnhäng och ytterliggare några soltimmar i Träslövsläge fick avsluta min somriga dag.
Somriga kläder är för mig jeansshorts, vitt och sandaler. Körde på min virkade topp, funkar till allt!
Snygga tjejer! ♥

Feel the sune shine on my face

Publicerat: 2011-06-28 20:54:18
Några fräknar rikare,  med förbättrad solbränna och ett lugnt sinne ligger jag och tittar på Allsång på skansken. Bättre kväll med högre sommarkänsla får man leta efter!

Closed up from love, I didn´t need the pain

Publicerat: 2011-06-27 16:19:22
Gääääsp... Ja att vara piggare idag var svårare sagt än gjort. Jag har gått ner i någon slags dvala och vill bara sova hela tiden. Flängde runt och städade, packade, bakade och så imorse efter att jag gått upp halv åtta. (För att säga hejdå till min syster som åkte till P&L idag. Hej avundsjuka!) Och ikväll blir det brynplockning och ögonfransfärgning hos bästaste moster. Blir alltid lika nöjd! :)
Sedan bär det av mot havet direkt efter frukost imorgon. Och sedan återigen hem igen på fredag för att träffa vänner i Borås. Och gissa vad som händer efter det? Jo vi ska ännu en gång till Varberg för fest i Espevik hos morbror. Ja det blir mycket flängande... Menmen..
Nu ska jag snart packa till stugan igen. Kram!

Utmattad

Publicerat: 2011-06-26 21:27:32
Hej på er, hoppas att allt är bra med er! Här är allt okej, men är dock helt sliten. Trött efter en dag som bjöd på några stressiga timmar på morgonen i Varberg, en långtråkig biltur till Borås och en match i Sjömarken efter en hastig lunch. Vi förlorade tyvärr matchen, men det var rättvist. Vi mötte serieledarna idag så vi kanske inte hade väntat oss en storseger precis! ;)
Imorgon får vi se vad som händer. Lust för att träffa lite folk!
Kram ♥
Bilderna strular... Ni får nöja er med en liten update bara! Återkommer imorgon, förhoppningsvis lite piggare :)

Match-dax

Publicerat: 2011-06-25 21:56:52
Ligger återigen i min säng i stugan och myser med gottgott TV och även lite dator som ni kanske har räknat ut.
Imorgon bär det faktiskt av hemåt. Pappa ska fixa med huset och jag ska spela match! Men förmodligen bär det av mot havet redan på tisdag igen.
Men jag måste säga att jag är riktigt taggad för sängsongens sista fajt med SIF! Kom igen fliiiickor! :D
Och just det! Kolla vad som växer i mitt alldeles egna land utanför mitt fönster? Jo, solmogna röda små gubbar!

Right now

Publicerat: 2011-06-25 15:20:35

Skymtar ni en dagens där? Jag orkade inte riktigt ta tag i "outfit-bilder" idag, eftersom jag inte riktigt har tagit tag i min klädsel idag heller.. Men jag tycker om den! Har en lite tjockare vit alldeles för skön tröja som är några år gammal. Och mina nya fladdriga shorts från Lindex!

Midsommarafton+ vårat smultronställe

Publicerat: 2011-06-25 13:44:18
Nere i läjet samlades otroligt mycket människor och spelade på chokladhjul,köpte lotter och dansade runt midsommarstång.  (  bilden är tagen INNAN det blev som mest folk där)

En av aktiviteterna var bollkastning
Och så lite bilder från våran mysiga stuga ute på udden Galtabäck!

Med cykel tar man sig i stort sett överallt i platta Varberg. Och gamla käringcyklar ska det vara!

Blomster i massor

Och precis framför stugan finns ett naturreservat, och det stora vida havet! Bilden gör dock inte utsikten rättvisa.

På den lilla gården där våran stuga ligger. ( Fast våran stuga ligger i utkanten av gården) finns det en gammal röd traktor. Jag tycker den är fin!

Grillen används flitigt ska ni veta.

Lite amerikanskt i inredningen på systers begäran

Och den lilla skylten som stämmer perfekt in på våran lilla röda sommarbostad!
Sådär, ni fick en liten bildbomb sådär på lördagsförmiddagen. Jag är lite småtrött idag, men vi har redan cyklat och handlat på ICA Ankaret och nu har jag precis vunnit en omgång poängpoker mellan mig och pappa, haha :D
Idag tror jag faktiskt inte att det händer så jättemycket. Men jag skulle nog inte orkat det heller. Det blir mycket kortspel och bokläsning, vilket jag tycker är supermysigt också :)
Hoppas ni gillade bilderna, jag hade inte så många från själva midsommarafton, men hoppas det går bra ändå!

Kvällen

Publicerat: 2011-06-24 17:44:27
Hoppas att eran midsommar är jättebra, för det är faktiskt min! Vi var nere vid festplatsen där midsommarstång och lottstånd med chokladvinster och bollkastning och så vidare fanns, och OJ vad mycket folk det var där! Men mysigt var det :)
Nu är jag och pappa hemma igen lite snabbt för att byta om och så vidare. Jag drog på mig min kjol istället för svarta jeans, det kändes mycket roligare och midsommarfint. Nu på kvällen känns det som att man vill klä upp sig lite mer. Och det börjarbli mer soligt nu också!
Oj, nu ska vi sticka tillbaka och grilla, vi ses och hörs!

Midsommar 2011

Publicerat: 2011-06-24 12:10:46
Godmorgon på er och GLAD MIDSOMMAR! Hoppas ni alla fina får en jättebra dag med inte allt för ostadigt väder... Här ute på kusten är det just nu väldigt blåsigt och ganska så molnigt, men min midsommardag ska nog bli bra ändå tror jag. Snart hoppar vi på cyklarna bort till några kompisar nere i Läjet.
Ha en fin dag nu då!
Midsommarkramar från havet!
Sov med flätor!
Hade tänkt att ha mina nya shorts från lindex till, men icke sa nicke, det ville inte vädergudarna..
Gladiatorsandalerna kommer från Spanien, och nagellacket är nummer 111 från Depend
På min arm har jag satt på mitt nya armband från JC!

Inspiration från Chicy- toppar

Publicerat: 2011-06-23 18:36:44
NY Laced TeeCrochet Mesh Tank - WhiteFringe Top
Crochet Top - WhiteRainbow TeeDrop Sholder Top
Crochet Back TankCrochet Tee - IvoryGirl Tee
Ger er en hög dos inspiration från Chicy.se!

Sommarlov gånger tusen

Publicerat: 2011-06-23 17:58:13
Den här dagen har varit riktigt bra! Vi var nere i läjet och kollade på en sak imorse, och efter det åkte vi direkt in till Varbergs jättemysiga centrum.
Sen när vi kom hem blev det lunch och sedan kom det en liten skur. Då kurade man upp sig i soffan och kände att det kanske inte är så dumt med lite regn då och då. Det är ju väldigt mysigt att höra vattnet smattra mot rutan och ligga och läsa böcker.
Och sist men inte minst, en riktigt go joggingtur längs havet. Det är så otroligt idylliskt här, så man har så mycket att titta på runt omkring sig när man joggar här. Grusvägar, hav, kor, hästar, bondgårdar är ett återkommande exempel av vad man ser här ute. Har aldrig sett ett så fint ställe någon annanstans! Blir ni nyfikna nu? Ja, jag har försökt att föra över bilder, men det går inte.. Jag ska försöka ikväll igen, men annars SKA det funka imorgon!
Nu har det spruckit upp och här är det nu soligt och jag sitter och tittar på när det stora havet bråkar med stenarna och sandstranden. (där var jag poetisk va? ;) )
Njut av erat sommarlov, för det gör jag! ♥
Happpyyyy

I stugan

Publicerat: 2011-06-22 21:45:17
Hej på er!
Just nu sitter jag nere i stugan vid havet, och tittar på film. När vi åkte ifrån Borås öste regnet ner och himlen var grå. Men ju närmare vi kom Varberg sprack molnen upp mer och mer, och när vi parkerade bilen utanför stugan var det helt plötsligt blå himmel och supersoligt. Jättekonstig känsla! Det var bara att dra på sig shortsen istället för jeansen och tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus istället för inomhus. Sedan vid sju var vi bänkade framför tv:n då Västderbyt Blåvitt- IF Elfsborg gick av stapeln. En helt okej match av Blåvitt, men gubbarna kan ju så mycket bättre egentligen! 1-1 slutade matchen i alla fall. :D
Imorgon ska vi först ner till Läjet och hamnen, sen in till stan och sen blir det nog en joggingtur! Hör av mig imorgon bitti!
Kram från havet ♥
En några dagar gammal bild

Fashion report, made by Rachel Zoe

Publicerat: 2011-06-22 10:44:13
Godmorgon alla fina! Hoppas att ni har sovit gott ♥
De här shortsen slog jag till på igår från Lindex. De var på rea, så jag fick dem för 129 riksdaler (istället för 200). Jag är supernöjd! Inspirerades lite från det här inlägget, men mest köpte jag ju dem för att jag gillade dem jättemycket! Om vädergudarna är med mig tänkte jag gå klädd i dem på midsommar. Tänkte min virkade t-shirt och ett par träskor till? Låter det fint tycker ni?
Nu ska jag börja packa och sen ska jag in och käka lunch i stan med mamma och syster. Sen bär det av mot havet!
Stor kram ♥

Min dag har bestått utav...

Publicerat: 2011-06-21 21:32:07
En liten stund framför gamla hederliga sims på morgonkvisten. Känns avslappnande på något vis, haha! Men det var så länge sen nu..
Mini-shopping! Visar er imorgon om jag hinner innan vi åker till VBG
En alldeles för onyttig lunch (men ack så god!)
Och sist men inte minst slaktningen av Falköping IF på sandevi. GÖTT SIF!

It´s true

Publicerat: 2011-06-20 22:18:10
Hej på er! Hur är det? Har ni kanske n mysig kväll framför TV:n? Det har jag haft! Jag och pappa tittade på en film vi var och hyrde innan. Skyline hette den, och det kan ha varit en av de sjukaste filmer jag sett, men oj vad bra den var, och spännande! Samma skapare som till Avatar, så man hade ju ganska höga förväntningar om man säger så. Värd och se!
Imorgon ska jag som jag vet nu bara titta på mitt käraste fotbollslag SIF när dem krossar vilket-lag-det-nu-var i DM-kvartsfinalen! Sedan tror jag en del av dagen kommer gå åt till packning och så vidare till varberg. (jag åker dit på onsdag!). Men det vore roligt med en promenad eller så , som jag tyvärr inte hann med idag... så det hoppas jag på!
Sov så jättegott nu. Kram ♥

Och tredje!

Publicerat: 2011-06-20 18:55:45
Nu har jag gjort mitt livs första rabarberdryck! (OBS inte saft). Just nu står den i kylen och svalnar. Ska ju vara sådär riktigt iskall! Fast helst skulle jag se att det var strålande solsken ute just nu, så man kunde svalka av sig med lite av drycken, men det är väl lite mycket begärt, man bor ju ändå i Borås. Tänkte visa er genom min mobillinsen hur jag gick till väga!
Gick ut i träfgården och hämtade en rejäl näve stora rabarber-stjälkar.
Vägde dem till ett kilo på pricken.
Sköljde av dem noga. Jag vill inte ens tänka på hur mycket kryp och så vidare det finns i de där läskigt stora bladen!
Skar rabarberna i små bitar. Till slut hade jag skapat ett berg av rabarber-bitar.
Kokade bitarna i vatten och i sällskap med 4 nejlikor.
När raberberna hade gått sönder lät jag det rinna av i en sil över en vanlig bunke. I cirka 20 minuter.
Och sedan var det bara att hälla i två deciliter socker, röra om tills det lösts upp och hälla upp i en kanna!
Snacka om en enkel dryck, helt hemmagjord. Men den kommer nog smaka riktigt smaskens, det känner jag på mig!
  • Baka/göra något av alla gigantiska rabarber vi har. Kanske, saft, glass, paj? 

Andra punkten- check!

Publicerat: 2011-06-20 16:04:19

Borde vara förbjudet att lägga upp bilder med så dålig kvalité som jag gör. Sorry! Kommer bättre bilder.
Ett armband och fyra par örhängen. Allting för ynka femtio kronor! Älska rea!
  • Åka in till stan och titta på reorna. Behöver t-shirts och linnen. Plus smycken! 
( T-shirts och linnen får jag ta en annan gång. När jag har mer tid!)

Resultat

Publicerat: 2011-06-20 13:05:10
Sådär ja. Nu kan jag checka av första punkten på listan! Garderoben är städad och jag är riktigt glad att jag tog tag i det idag. Vilken förändring!
  • Städa garderoben. Vika allting snyggt och färgordna mina kläder. 

Före                                                                              Efter

Före                                                                              Efter

"Morsans svalkande rabarberdryck"

Publicerat: 2011-06-20 12:23:28
Jag kan ana att flera ut av er har massviss med enorma raberber hemma i trädgårdarna. Jag vet inte hur det är med er, men jag får nästan lite dåligt samvete att jag inte använder dem! Så därför ska jag ta tag i detta idag. Den här drycken låter riktigt frestande och jag tror inte många skulle tacka nej till den en varm sommardag!
Morsans rabarberdrickaMorsans rabarberdricka

Ca 2 liter dryck!

1 kg rabarber
1,75 l vatten
4 st nejlikor. (hela)
2 dl socker
pressad citron

1. Skölj rabarbern men skala den inte. Skär den i små bitar och koka den med vatten och nejlikor tills den går sönder, ca 10 minuter.

2. Häll upp i silställning och låt saften rinna av ca 20 minuter. Tillsätt sockret och rör tills det har lösts upp.

3. Låt saften kallna och smaksätt sedan med färskpressad citronsaft. Servera rabarberdrickan som förfriskning eller som bordsdryck.

Ny design

Publicerat: 2011-06-20 10:52:45
Godmorgon världen!
Nu är jag tillbaka på bloggen igen! Känns riktigt gött, inte minst på grund av min alldeles nya design. Visst är den fin? Det är den gratisdesignen jag pratade om, som jag laddat ner från Sannas rum. Karolina lade in den på bloggen och nu så sitter den där! Lite finishing touches som bilder och så ska jag ändra, men annars är den ju bara underbart fin, eller hur?
Idag ser vädret ut att bli lite bättre än igår i alla fall, och jag tror att detta ska bli min effektiva dag, och helst vill jag pricka av alla punkter på min "to do- list". Vi får väl se hur det blir med det!
  • Städa garderoben. Vika allting snyggt och färordna mina kläder.
  • Åka in till stan och titta på reorna. Behöver t-shirts och linnen. Plus smycken!
  • Baka/göra något av alla gigantiska rabarber vi har. Kanske saft, glass, paj?
  • Joggintur + styrkepass. Med en vän, alltid roligare då!
Sådär, det är detta jag behöver ta tag i nu! Lika bra att sätta igång med detsamma. Tar tag i garderoben först. Kanske hittar jag något jag hade glömt fanns i min ägo, eller något som ska upp på tradera? Vem vet?
Ha en fin dag. Kram!
Bild i repris

FÖRÄNDRING

Publicerat: 2011-06-12 18:19:23
Hej fina läsare! (Om det finns några kvar)
Jag har varit borta sjukt länge, jag vet. Jag blir helt oinspirerad när kameror fattas... Det känns bara inte roligt! Men nu ska det bli ändring på detta, det har jag bestämt mig för! När sommaren är här känns det på ett sätt tråkigare att sitta framför datorn, men på ett annat sätt är det väldigt mycket roligare att visa upp outfits och så vidare. Är ni med mig nu, när JAG LOVAR, TIO FINGRAR UPP TILL GUD att jag ska bättra mig!

Heeej...

Publicerat: 2011-06-04 10:48:15
Hej på er! Jag tänker inte ens förklara mig varför jag har varit borta så mycket från bloggen, för det vet ni ju redan. Bilderna från iphonen går inte att få in i datorn and it´s making me craaaaazy. Men det har i alla fall hänt en massa saker de senaste dagarna, och jag längtar efter att få visa er det!
Just nu är vi i fullt sjå med att spela fotbollscup i göteborg hela helgen, igår spelade vi två matcher och vann  båda! Vi behöver vinna idag också för att gå vidare tills imorgon. Och nu så måste jag gå, för vi ska bege oss mot idrottsgården och sedan mot Götet. Så vi höres!
KRAM
Ni får lite usla bilder på en glad Hanna, det är ju SOMMAR nu!!!

Bildbrist

Publicerat: 2011-06-01 06:54:25
Nu är det så här mina kära vänner, att vi har varken systemkameran här, och min mobilsladd funkar inte. Det är inte roligt för varken mig eller er om jag bloggar utan bilder känns det som, så därför har det varit väldigt dålig bloggning det senaste. Men jag ska genast kolla upp detta med mobilsladden och så vidare, det ska jag lösa! Sedan kan jag visa er vad jag har köpt också, det ligger sparat på kameran som inte är där jag är, om man säger så, haha.
Men snart ska jag sticka iväg till skolan i alla fall! Här får ni en dålig webcambild på dagens klädsel. Jag känner att det är lite kallt än så länge men jag tror nog att jag har på mig det här i alla fall... kanske en slapp kofta?