Ute på udden

Publicerat: 2011-04-30 14:34:23
Här är lite bilder från vårat smultronställe ute vid udden precis vid havskanten.
Ja ni ser rätt, havet!
Charmigt med rödmålade ladugårdar
Tillfällig garderob...
Mysigt värre

Helg... puh!

Publicerat: 2011-04-30 10:52:34
Äntligen är det helg, och lördag dessutom! Gud vad härligt. Den här veckan har varit alltför seg i skolan, trots att måndagen var borträknad. Men nu är det bara att kämpa på, inte långt kvar nu.
Idag ska jag in till kortegen här i Borås, fast det är ju på kvällen. Så under dagen ska jag nog vara med Emma, kanske åka till Knalleland och så.
Vi hörs av under dagen, kram! ♥
En bild från stugan i påsk!

Torsdag

Publicerat: 2011-04-28 15:29:23
Hej!
Nu har jag kommit hem från skolan. Torsdagen är avklarad och jag är bara såååååå glad över det! Nu väntar sista dagen den här veckan, fredag, och jag tycker att den här veckan har gått otroligt snabbt! Det är konstigt att bara för att måndag försvinner känns det som att veckan bara försvinner!
Ikväll ska jag träna, i sandared. Sedan tror jag inte det händer så värst mycket mer idag.
Helt stört vilket härligt väder det är idag!!

Slutspurten

Publicerat: 2011-04-27 18:29:46
Fick klara order idag från våra mentorer om att vi skulle ge allt de här två veckorna som kommer framöver. Det är våran sista chans att påverka våra betyg, och jag kommer ta den chansen!
Nu sitter jag och pluggar för fullt, men snart drar jag ut på en promenad med en vän, kanske två. Det behövs! En skön paus och frisk luft är aldrig fel.
Lite solbränd i alla fall? Okej, pyttelite.

Dubbelt upp

Publicerat: 2011-04-27 16:59:43
Här får ni den andra outfiten för dagen. Detta gick jag klädd i igår:

Vit blus från Spanien, gammelrosa blus med knappar, vet inte, jeans från Ginatricot

Påsk

Publicerat: 2011-04-27 15:53:25
I påskägget i lördags fanns det inte bara godis, nej där gömde sig också ett par underbara örhängen!
Tror att dem är från Glitter. Älskar hallonrött och turkost, jättefina färger!

Dagens val

Publicerat: 2011-04-27 07:11:57
T-shirt H&M, Svarta jeans Gina tricot, Halsband-vet inte
Nu drar jag snart mot skolan, men först ska jag få i mig en ordentlig frukost, om jag nu orkar det... Idag är det en jättelugn dag i skolan, och det känns riktigt skönt. Men fasar ändå inför torsdagen då vi har skitmycket lektioner... Menmen, jag ska inte klaga.
Nu får ni allihopa ha en fin dag, jag hör av mig senare!
KRAM

Första skoldagen

Publicerat: 2011-04-26 16:30:39
Hej bloggen!
Nu är den första skoldagen avklarad, och jag tycker faktiskt att det känns helt okej. Vi har ungefär bara tre riktiga skolveckor kvar innan sommarlovet (!!!!!!!!!!), eftersom vi har prao i två veckor om två veckor, och även elevens val en vecka. Det känns helt underbart och verkligen något att ha som morot nu de här två veckorna som ligger framför oss, som man verkligen måste ge allt för sina betyg. Jag är så nervös!
Men i alla fall, jag ska snart sticka iväg på träning i Sjömarken. Ska bli riktigt gött, och speciellt eftersom vi hade joggning i idrotten idag, joggade nog en bit över tre kilometer absolut, och jag har kommit fram till att jag verkligen gillar att jogga!!  Men i alla fall, därefter åker jag till Olsfors för att kolla på match. Vi ses ikväll!
Kram ♥

Woopsi...

Publicerat: 2011-04-25 21:14:36
Alltså det här var ju verkligen inte bra. INTE BRA! Skäll ut mig, slå mig, säg nåt elakt, haha. Uppdateringen har varit lika långt nere som på botten av atlanten den här helgen/veckan. Och jag ber om ursäkt, igen! För det är typ det enda jag kan göra. Och att förstås, uppdatera bättre. Men nu börjar skolan igen (suck) och livet återvänder till det vanliga och rutinerna infaller igen. Typ som att kliva upp exakt kvart i sju, äta frukost sju, packa gympa påsen halv, gå till bussen kvart i, åka bussen fem i, komma till skolan tio över, börja skolan tjugo över, åka hem från skolan halv fyra, komma hem tio i fyra, äta mat, plugga , träna.. ja typ så!
Och då kommer bloggen in som vanligt efter skolan som jag brukar göra. Då ska jag vara duktig och ta mycket bilder osv! Vad tycks? Nu har jag lovat! (tummis på det?)
En gammal outfit

Hurtig

Publicerat: 2011-04-22 21:10:58
Godkväll! (känns alltid lika fånigt att säga så). Vad gör allihopa så här på långfredagen? Själv ligger jag i min sköna säng och kollar på tv medan jag är så snälll och mobilbloggar, haha. Den här dagen har varit riktigt skön, minst sagt. Den började med att jag faktiskt (trots soligt väder) stannade inne i Sängen i en av mina läs-bubblor och läste slut en tjockis. Klockan var närmare 12 när jag hasade mig upp för att andas in lite havsluft och njuta av solskenet. Det var nog faktiskt inte riktigt lika varmt här som i Borås idag, men jag tycker att sen ständiga havsytsikten och den rena, klara havsluften jämnar ut det hela rejält. Sedan åka vi in till centrum för att uträtta lite ärenden. Sen styrde vi kosan hemåt och bara slappade, åt lite, satt ute och sådär. Det följdes upp utav en cykeltur till affärn. Sedan gav sig jag och pappa iväg på en joggingtur , på drygt 3 kilometer. Känns alltid lika gött efteråt. Men nu ska jag kolla på talang och gosa ner mig lite mer i sängen. Ha en riktigt go påskafton imorgon! Kram

Mobilblogg- i Varberg

Publicerat: 2011-04-22 08:28:13
Godmorgon! Jag bestämde mig för att inte höra av mig igårkväll så jag gör det nu istället. I skrivande stund ligger jag nerbäddad i min säng som skulle kunna vara världens skönaste (sover så gott här!) och har precis vaknat. Tråkiga besked kom igår att emma och Cornelia inte kommer, fruktansvärt tråkigt, såg verkligen fram emot det. Menmen, inget att göra åt. Så istället vet jag inte riktigt vad dagen har och bjuda på. Den kommer med säkerhet innehålla mycket rullande på cykelsadeln, det är jag nästan säker på. Vi kanske skulle cykla iväg och hälsa på några kompisar. Men annars är det i princip oklart. Men nu tror jag att jag ska kliva upp och sätta igång den här dagen! Ha en härlig långfredag allihop. Kram!

Varberg

Publicerat: 2011-04-21 16:46:21
Haha. Ja jag bjuder på några bilder nu innan jag drar iväg till mitt andra "hemma", nämligen Varberg över påsk! Det ska bli jätteskönt att komma bort lite och helgen ska ju bjuda på dunderväder så jag klagar inte! Imorgon över dagen blir det förmodligen så att Emma & Cornelia kommer. De kommer runt 10 på morgonen och åker hem runt åtta på kvällen. Så det ska bli väldigt mysigt. Tror att jag kommer hem på söndag. Sen har vi ju ledigt på måndag igen så det är riktigt gött.
Men jag ska definitivt mobilblogga och även sms-blogga under helgen. Vi hörs då!
Men om vi inte hörs innan lördag: Ha en riktigt bra påsk med mycket gott!

Dagens val

Publicerat: 2011-04-21 15:37:21
Hej!
Jag har precis kommit hem från en snabb runda i stan, där jag köpte två presenter till mamma som fyller år på söndag. Vad jag än hittar på i helgen måste jag in i fler affärer och handla någon mer present. Jag tycker alltid att det är lika roligt att handla presenter till familjemedlemmar. Ge är bättre än att få, som man brukar säga!
Även idag var det riktigt varmt och skönt och jag bestämde mig därför för att inviga mina nya shorts från consious collection. För att inte frysa tog jag på mig ett par rejäla boots. För en gångs skull klädde jag mig perfekt för dagens väder!
Kavaj från Zara, shorts från H&M, T-shirt från H&M (gammal), väska gammal, boots från H&M

Ursäkta mig

Publicerat: 2011-04-21 11:49:31
Hej på er!
Jag måste börja med att ursäkta den dåliga uppdateringen, vad hände där? Vädret har varit så fruktansvärt, underbart, fantastiskt bra! Jag har gått i shorts och t-shirt och känt mig somrig i två dagar nu. Stört!!
I alla fall, jag har varit med Cornelia och Emma i två dagar och vi har haft det jättebra. Solat, hoppat studsmatta, ätit god mat, vart ute och gått, skrattat, ja allting!
Över påsk ska jag antingen vara i Varberg eller hemma. Jag vet inte riktigt hur det blir än! Men jag hör av mig senare idag.
KRAM

Sommar i Borås

Publicerat: 2011-04-18 21:45:23
Idag har det varit den mest underbara,varma, sköna, härliga dagen. Sol och värme från morgon till kväll och man kände verkligen en försmak på den svenska sommaren!
Jag var i stan från två till halv sex tiden. Då hann jag med att köpa presenter till min syster som fyller 17 bast imorgon. Hoppas hon blir glad för det hon får av mig.
Imorgon är det tänkt att jag ska vara med Emma & Cornelia mer eller mindre hela dagen. Riktigt mysigt ska det bli.
Men jag hör av mig imorrn morra!
Godnatt ♥
Lägger upp en bild från VBG laddad med sommarkänslor... inte långt kvar nu!

Fint i träningsgarderoben

Publicerat: 2011-04-18 21:12:53
Några saker jag gärna skulle se mig själv träna och jogga i i sommar!

Måndag 18 april

Publicerat: 2011-04-18 10:02:00
Godmorgon!
Vilken underbar dag det är idag! Helt otroligt fint väder och jag blir bara sugen på att gå ut, och stanna där hela dagen. Tror faktiskt att jag ska försöka haffa någon och ta en promenad även idag. Det är så himla härligt! Man känner verkligen att våren börjar komma när man vaknar upp till 10 grader.
Dagen kommer nog bestå av hoppning på studsmattan, en tripp till stan där jag ska köpa presenter till min syster, och som sagt förmodligen en promenad/joggning. Igår var jag så fruktansvärt pigg i benen när jag var ute och joggade, det var en jättehärlig känsla.
När jag åker till stan tror jag att jag ska ha på mig min nya t-shirt. För shortsen är det ju för tidigt att ha än så länge. Men snart så!
Såhär ser det ut utanför fönstret idag. Underbart!

Kvällsmys

Publicerat: 2011-04-17 21:30:12
Nu sitter vi i soffan och kikar på en film som verkar rätt så bra "In Bruges" heter den.
Jag känner mig riktigt mör i kroppen, vilket är positivt enligt mig, älskar den där känslan man får efter ett hårt träningspass eller en joggingrunda. Det är jag säkert inte ensam om skulle jag tro.
Imorgon är planerna lite oklara. Jag måste köpa present till min syster, om det blir i göteborg eller borås vet jag inte än.
Men jag hör av mig imorgon!
KRAM
En bild från förra göteborg-trippen!

Joggingrunda i kvällssolen

Publicerat: 2011-04-17 20:08:44
Jag tog tummen ur och drog mig ut på en joggingrunda/promenad innan och är precis hemkommen. På vägen hem stötte jag på några vänner vid fotbollsplanen och tog en avstickare dit, körde lite styrka och sköt några skott. Härligare söndag får man leta efter!
Två härliga bilder från kvällsturen i sandhult

Till staden

Publicerat: 2011-04-17 12:33:37
Drog på mig mina blåa (söndriga) jeans, en blågrå-vit-randig skjorta, och en beige kofta. (Älskar den färgkombon!) och ett enkelt silversmycke runt halsen. Ett par converse på fötterna och jag är redo för den här soliga dagen!

17 april 2010

Publicerat: 2011-04-17 10:06:47
Godmorgon solstrålar! ♥
Idag klev jag upp halv tio som tur var, hade bestämt mig för att inte vakna innan nio eller som igår (runt halv åtta). Jag älskar verkligen när man vaknar upp och är riktigt sugen på att åka ut och hitta på en massa roliga saker, som jag är idag!
Ska snart ta en dusch och göra iordning mig, men först blir det nog en stund framför datorn.
Ha en jättefin dag allesammans, jag tror jag lägger upp en outfit sen! (funderar på att inviga min oranga t-shirt idag!)
Bjuder på en några dagar gammal bild

B-day incoming

Publicerat: 2011-04-16 12:10:40
Min syster fyller år på tisdag, så idag kommer min farmor, farbror och kusin hit. Dom ska fira Moa lite i förväg. Dom kommer runt ett. Så det blir lite dålig uppdatering idag.
Men ni får ha en riktigt bra lördag, kram!♥

What a feeling

Publicerat: 2011-04-16 09:50:58
Tänkte bara tipsa er om ett sätt att tjäna pengar!
Det är nämligen så att föra några veckor sedan blev jag så sugen på att tjäna en extra slant, och kom på idén att sälja saker jag inte ville ha på tradera!
Sagt och gjort, så började jag med att lägga upp jackan jag köpte i London på auktion. Den fick jag sålt för ett väldigt lågt pris, 270, men jag blev ändå nöjd. Sedan kom jag ihåg att jag hade en gammal mörkbrun skinnjacka från H&M som jag älskade typ förr-förra hösten men som nu bara hängde i en garderob i tvättstugan. Så fotade jag den och lade upp den med. Och tro det eller ej, men den fick jag 300 riksdaler för! Vid den tidpunkten hade jag alltså tjänat  660 kronor (eftersom frakt ingår, 50 kronor vardera). Riktigt härligt! Så nu har jag i alla fall mer eller mindre 900 kronor på mitt konto, och eftersom jag endast får månadspeng än så länge (400) och inget barnbidrag, är det ganska mycket för att vara jag!
Så, har ni något gammalt hemma men som ändå är i bra skick, testa och lägga upp den på tradera eller blocket. Men gör som jag, ta hjälp av storasyster/bror eller mamma/pappa. Det kan ju hända att små filurer fifflar med pengar eller liknande. Jag har mailat mina köpare och sett till att inte skicka plagget förrän vi sett att dem har satt in pengar på mammas konto. På tradera måste man vara 18+ för att bli medlem, så därför har min mamma ett konto som vi alla använder.

16 april 2010

Publicerat: 2011-04-16 08:13:31
Godmorgon fina ni!
Idag vaknade jag upp till en mulen dag och klockan stod på 07.47. Inte så vidare roligt, men jag har, som allltid inga problem med att vakna tidigt. Får bara mera gjort då om inte hela dagen hinner gå innan jag över huvudtaget tar av mig pyjamasen. Så det är rätt gött ändå måste jag säga!
Idag är planerna lite oklara, men det kan hända att jag möjligtvis åker till göteborg idag. (igen). Bara att det kostar ju så fruktansvärt mycket för mig att åka utan fritidskort, så jag lägger nästan mer pengar på resan dit och hem än saker jag köper liksom... så vi får se!
Men jag ska i alla fall hitta på något, om det blir stan, göteborg eller något annat vet jag inte än.
Men nu ska jag nog slänga  mig framför TV:n!
Bjuder på en bild från joggingrundan jag, colette och oscar tog till sandared häromdagen! Hurtiga gänget...

NEW IN

Publicerat: 2011-04-15 18:50:39
Hej allihopa! Glad fredag! (haha). Fredagar är så härliga så jag tycker att man ska fira det ordentligt!
Idag fick jag med mig ett par shorts från H&M conscious collection. De är jättesöta och blev mina för endast 149 riksdaler (!)
Jag fick även med mig mitt första färgglada plagg. Jag har ju snackat alltför mycket om denna trend och jag la vantarna på en klarorange oversize t-shirt  och kommer från H&M även den. Fick inspiration härifrån.80 spänn för den och det resulterade i en riktigt nöjd Hanna!

I vårjackan...

Publicerat: 2011-04-14 07:42:04
... Drar jag nu till skolan! Torsdagar= skitjobbiga, men vi ska ha en jätterolig idrottslektion idag! Piggar upp hela grejen lite granna i alla fall.
Idag drog jag på mig min vårjacka från förra året (börjar bli lite kort i ärmarna... neej!) och på mig under har jag en lite speciell sak, vad det är får ni veta när jag kommer hem.
Efter skolan blir det träning, plugg och kanske lite försäljning av majblommor. Vi får se!
Kram på er ♥

Träna lite granna

Publicerat: 2011-04-12 17:52:39
Ska åka och träna med laget nu i sjömarken. Spöregn, grå himmel, kyligt ute. Fråga mig inte varför jag gör det, men träna ska jag! Har bestämt mig för att ta tag i min träning nu!!
I kväll blir det bara och slappa. Ska bli skönt, men imorgon är det rätt så full rulle efter skolan och likaså på torsdag. Den här veckan kommer försvinna i ett nafs. Och sen är det PÅSKLOV!
Härlig känsla har jag i kroppen konstigt nog idag. Trotsar vädret och tar mig ut på sjömarkens blöta grusplaner!
(återigen, varför gör jag det här?)
Ciao!

Till skolan

Publicerat: 2011-04-11 08:20:21
Idag börjar vi "sent" vilket är skönt då jag inte behöver stressa lika mycket på morgonen som jag brukar. Nu ska jag gå om cirkus tio minuter så jag borde egentligen inte sitta vid datorn, men jag tänkte bara slänga in ett litet inlägg.
Idag drog jag på mig min långkjol, en t-shirt från Lager157 och mina marinblå,låga converse.





Igår

Publicerat: 2011-04-10 16:53:53
På centralen i göteborg
Glassar i solen! (haha)
På kullerstensgatorna i göteborg i mina converse.
HAHA! internt..
Lite bilder från gårdagen i göteborg! Dessvärre blev det inget kort med Colette på också, men det var jättekul att hon var med också såklart! Och det kan ju hända att jag åker dit med henne nästa helg för att byta lite grejor och så vidare...
kram! ♥

I solen

Publicerat: 2011-04-10 16:04:05
Hej bloggen! Ledsen för dålig uppdatering igår. Hittade dessvärre bara ett par brallorna i Göteborg men det kan hända att jag drar dit nästa helg också. Just nu ligger jag i solen och har det allmänt gött! Tror jag drar och tittar på fotboll sen i olsfors. Kram på er!

Cool

Publicerat: 2011-04-09 09:29:21
Nu drar jag till götet med Colette, Alva & Mathilda. Det kommer bli en underbar dag, det är jag övertygad om, men nu hinner jag inte sitta och skriva här alltför länge. Tåget går om fyrtio minuter och vi åker ungefär om tio! Så ni får ha en underbar dag, söta läsare ♥
Jag hör av mig ikväll!

Världens bästa!

Publicerat: 2011-04-08 22:12:01
Min underbara poesilärare vi hade på härom sistens var idag med i Talang 2011. Jag är bara helt mållös, han är i en klass för sig!
The one and only...MATISS!!!!
Matiss%20Silins,%20spokenwordpoet

Härliga fredag!

Publicerat: 2011-04-08 17:41:13
Efter skolan bar det av på en runda på stan med gullungarna M & A.
Och där träffade vi på både Bu&Bä...
Men även katten findus och mamma mu! Det var barnens bokvecka och vi hann se en hel del goa figurer från barnböcker. Härliga tider!
Vi drog till bibblan och slaggade deras soffa.. (kan vara världens skönaste soffa)
Och nu sitter jag här hemma nyflätad och är lagom taggad för en kväll hemma i soffan. Imorgon bär det av till Göteborg med de bästa. Kanske hör av mig på morgonen!
Kramar på er fredagsmysare♥

Accessories from Asos

Publicerat: 2011-04-07 21:54:26
Dör liiiite granna
Image 1 of River Island Bow BeltImage 1 of ASOS Suede Colour-Block Belt
Image 1 of ASOS Stars And Stripes Print ScarfImage 1 of ASOS '70s Straw Floppy Hat
När jag ser det här tänker jag bara på sommaren.

Färgklick

Publicerat: 2011-04-07 16:36:54
Idag rotade jag fram en mörktblått/blått linne från en låda vi hade sommarkläder i. Jag ville använda det, och valde att matcha med svart och vitt. Det fick bli ett par svarta stuprörsjeans och min kära vita kavaj. Hade ankelboots till.
Ledsen för så dåliga bilder, men jag orkade inte riktigt.

Off

Publicerat: 2011-04-07 07:41:25
Nu drar jag till skolan. Min "inte gilla dag" är ju just idag... men jag får just go with it. Dagen börjar med ett massivt religon-prov, men jag kan nog mer eller mindre allt nu så jag tror det kommer gå bra!
Hoppas ni får en bra dag i skolan!
Kram♥
Körde förövrigt på en liten färgklick idag.. kanske visar sen. Men måste kila nu!

Ha en fin kväll!

Publicerat: 2011-04-06 17:55:04
När man får en tidning att bläddra i blir allt plötsligt mycket roligare! Dock ska jag spara tidningen tills jag går och lägger mig, (i alla fall det mesta...). Jag valde att hoppa över bibloteket efter skolan eftersom jag har så pass mycket läxor. Behövde plugga! (duktig tjej)
Nu ska jag återgå till studierna igen! Ha en fin kväll söta läsare ♥
Happy
P.S. Tänkte kanske köra på en sån här?
Dag 01 - Två bloggar jag läser varje dag

Dag 02 - En ny tagen bild

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

Dag 04 - Tio stycken bloggtips

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Dag 06 - Tio sanningar om mig

Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Dag 10 - Tre saker jag inte skulle klara mig utan

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 16 - En bild som är över ett år gammal

Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Dag 20 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

Dag 22 - Något jag mår bra av

Dag 23 - En bild på det jag köpte senast

Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket

Dag 26 - Mina drömmar/önskningar

Dag 27 - En person som betyder mycket för mig

Dag 28 - Något jag älskar

Dag 29 - En nytagen bild på mig själv

Dag 30 - Min favorit bild och några saker som varit bra dom senaste 30 dagarna.

Min eftermiddag so far...

Publicerat: 2011-04-06 17:09:12
Har pluggat engelska med Mathilda och är mycket glad att det är gjort. Att skriva beskrivningar av 10 ord på engelska är inget och leka med. Det är faktiskt riktigt jobbigt. Men det är bara att bita i det sura äpplet. Nu är det dags att sätta igång med SO:n och efter det blir det HKK... My life as a swedish teenager..

I remember years ago, someone told me I should take caution when it comes to love, I did.

Publicerat: 2011-04-06 15:30:10
Idag har jag gått klädd mycket tråkigt och enkelt, men ibland kan det vara snyggt också. Fast jag känner mig oftast väldigt tråkig i det. Tror faktiskt att mycket av det här beror på mitt hår, jag känner mig så fruktansvärt ful i det så jag orkar inte bry mig om resten heller... Älskade verkligen mitt hår innan, fattar inte hur jag kunde förstöre det så!!

Tidsoptimist

Publicerat: 2011-04-06 07:20:50
Hur kommer det sig att jag alltid, och då menar jag alltid, skjuter upp saker jag måste ta tag i till lite senare? Måste bli bättre på det alltså!
(godmorgon förresten)
Men nu måste jag gå och göra iordning mig, inte sitta vid datorn! Har inte ens börjat ta tag i något annat än kläder än... måste gå om typ tjugo minuter!
Jaja, ha en härlig dag fina läsare! ♥
Yours, Tidsoptimisten
Bjuder i all hast på en dålig bild på min klädsel i lördags, när jag var i stan med bella och alva!

Krypa till kojs

Publicerat: 2011-04-05 22:18:46
Nä nu ska väl jag ta och lägga mig. Vill helst vara pigg imorgon så i så fall måste jag lägga mig bums! Saknar alla böcker jag brukade läsa innan sömnen tog in. Har alltid älskat och läsa och kommer alltid göra. Jag vet att det inte är sant men det känns som jag har läst mer eller mindre alla böcker jag har något intresse av i Borås Stadsbiblotek.
Bara för att bevisa att det inte är så åker jag nog dit imorgon efter skolan, dyker in i min bok-värld, och förhoppningsvis kommer jag hem med ett par goa böcker under armen.
Menmen... godnatt på er!
Uppe i det blå

Mina skal

Publicerat: 2011-04-05 18:15:12
Jag är ju en nybliven Iphone-ägare, men jag har i alla fall 3 skal! Är det lite? Haha, jag vet liksom inte. Men jag är i alla fall nöjd med dem! Har fått allihopa för ett väldigt överkomligt pris. Tillsammans har de kostat 250. Inte mycket alls, eller hur?
Det röda är ifrån Clas Ohlson, 99 kronor, det rosa är ifrån Kjell & Company, 99 kronor och det blåa är från playman, 49 kronor.
Haha, senaste favoriten! Visst blir man glad?

The other way around

Publicerat: 2011-04-05 16:55:13
Svårt att tänka sig att jag satt ute i t-shirt och jeans igår, i solen och åt våfflor. Dagens väder kan bara beskrivas med ett ord. Grått.

Very simple...

Publicerat: 2011-04-05 16:48:22
Dagens outfit var egentligen väldigt enkel. Se själva!
En grå stickad tröja med detaljer på axlarna.Under det fick en mjuk flanellskjorta från okänd butik kika fram. Undertill drog jag på mig ett par gamla levi´s shorts. Höga boots till det, och jag var redo för den här väldigt regniga och gråa dagen..
(där ser ni detaljerna på axlarna, det får bli dagens detalj, förutom mina korsörhängen i öronen). Nu blir det plugg!

It´s a beautiful day-ay-ay-ay. Don´t let it get away

Publicerat: 2011-04-04 19:17:10
När jag kom hem visade termometern 20,3. YEY!
På med våriga kläder!
Solen lyste och värmde hela sandhult!
Och vi bakade våfflor..
...myste med husdjur
Och hade det allmänt mysigt. Satt ute på filtar i soleskenet och åt våfflor och drack juice. Lycka!

Till skolan

Publicerat: 2011-04-04 08:23:55
Kör lite lager på lager med en blus över en tunika-blus. Till det ett par blåa stuprörsjeans och en stram tofs.

Sovdags

Publicerat: 2011-04-03 22:47:46
Nu blir det sängen för mig. Ännu en helg är över, och jag frågar mig samma sak som jag alltid har frågat mig. Varför går allt som är bra så snabbt? Varför går tiden fort när man har roligt? Varför är godis så onyttigt, det är ju så gott? Varför går de tråkiga NO-lektionerna så långsamt och rasterna i korridorerna så snabbt?
Ja lite funderingar som väcks i mitt huvud vid den här tiden.
Sleep tight ♥
Myskläderna har varit på hela dagen

Mysig eftermiddag

Publicerat: 2011-04-03 19:26:45
Hej allihop!
Nu är jag hemma igen, efter ungefär 5 timmar uppe hos Mathilda. Hade störtmysigt med tjejerna, och vi konstaterade att vi måste bli mer nogranna och göra detta myyyyycket mer än vad vi gör! Tjejer som vi är tittade vi på "Love and other disasters" och "10 orsaker att hata dig"..
MYS!

Filmmys

Publicerat: 2011-04-03 13:50:21
Hej bloggen!
Ledsen att jag inte har hört av mig förrän nu, men skulle bara titta in och säga att jag drar till min vän Mathilda och har filmmys med henne, Elin & Alva. Kommer säkert upp bilder sedan.
Kram!

En dag i staden med B&A

Publicerat: 2011-04-02 17:52:41
Boråsarna trotsade vädret och trängdes runt en catwalk där några gick och visade upp kläder från klädbutiker i Borås. Rolig underhållning!
Joel visade upp riktigt snygga killkläder
Vi strosade vidare till H&M med flera
Och sedan blev det en god och mysig lunch på Jensen´s. God mat som vanligt. Sen drog vi oss hemåt och nu väntar en kväll med grillat&godis plus lite gött sällskap.
Avskyr att jag vaknar upp till en söndag imorgon...

Till stan

Publicerat: 2011-04-02 12:26:39
Trots det mindre bra vädret (grått, dimma) så åker jag in till stan för att möta upp Alva och Bella. På mig har jag en svart tunika, flanellskjorta, jeansskjorta. Visar kanske sen!
Bjussar på en bild i repris.  Alva och Bella är tjejerna som sitter mittemot varandra!
Ha en härlig dag, kram!

Gårdagens eftermiddag/kväll genom iphone

Publicerat: 2011-04-02 10:44:25
Vi slutade skolan, glada att det är fredag! Mitt paraply som Elin och Alva leker med på bilden kommer från Clas Ohlson 39:-
Jag drog till Knalleland med snyggingarna Mathilda o Alva!
Efter att ha varit hemma och käkat mötte jag upp alla tjejer igen i Borås Ishall för att kolla på the one and only Colette! Och jag måste säga... att trots att det kanske bara var en "liten" uppvisning här i Borås, var det lätt den vackraste sporten jag har sett! Jag har ju sett Colette åka innan, men det var så himla, sjukt, otroligt VACKERT! Vi satt bara och rös under hela föreställningen. Och när Colette åkte solo, SHIT! Kände nästan att tårarna var nära! Stolt kompis är jag minst sagt.
Taggade tjejer i mörkret! Fantasy on Ice var en grym isshow!