Is there something ells?

Publicerat: 2011-03-31 17:57:03
Gör man något annat än att plugga? Nja, nästan inte. Men det är väl helt enkelt att bara bita ihop, för jag kämpar verkligen för mina betyg! Dock kändes det bra på mitt utvecklingsamtal, över förväntan faktiskt. Hon sa att jag låg på VG/MVG nivå i alla ämnen! Oj vilken kick man fick då, jag satsar högt i nian!

Boring thursday

Publicerat: 2011-03-31 15:17:58
Ännu en helt vanlig -grå -regnig- jobbig- lång-torsdag har passerat. Torsdagar är min "inte gilla-dag". Men det är inget att göra åt, någon dag måste ju vara jobbigare än de andra såklart.
Imorse slängde jag bara på mig något, och det blev en t-shirt från ginatricot, och byxorna likaså. Plus en gammal khaki-grön väst och ett halsband som är min systers. Till det hade jag vanliga boots.
Tråkig-otfit hej!
Har lite lockar kvar i håret idag, blev en mycket finare tofs än vanligt!

Beställd!

Publicerat: 2011-03-30 19:38:29
Kiazz Angel blå (iPhone 3 silikonskal)
För ynka 50 spänn blev den min! Fraktfritt får jag den om ca 2 dagar. Från playman, riktigt bra utbud och priserna är ju inget att klaga på. Om jag blir nöjd med detta skalet kan det hända att jag beställer ett likadant fast i en annan färg. Me liiiiiiiiike!

Guldlock

Publicerat: 2011-03-30 07:17:29
Nu drar jag till skolan. I håret har jag fått lite svall och lockar genom att locka håret igår och spraya det. Sedan när jag vaknade borstade jag bara ut det och, voilá! Ett romantiskt svall, lätt som en plätt! Ni borde prova.
På mig har jag en flanellskjorta (så mjuk och skön!) och mina svarta stuprörsjeans. Till det har jag låga ankelboots. Härlig morgon!!

Cute accessories

Publicerat: 2011-03-29 18:19:13
Love Bird Earrings SEK 49, MINT - NELLY.COM Eiffel Earrings SEK 79, MINT - NELLY.COM Söta små saker att hänga i öronen från Nelly. 49 kronor respektive 79 kronor!

Pluggar

Publicerat: 2011-03-29 17:48:12
Ledsen att jag plågar er med detta inlägget... Jag är minst sagt uttråkad! Tänk vad lätt det är för lärarna att bara lämna ut material som vi ska plugga på och sen lägga ett prov framför näsan på oss.
Vad händer där emellan? Jo, man sitter och har inget liv och råpluggar i ungefär 3 dagar i rad, dagarna innan det pluggar man lite smått men trappar sedan upp det tills man tillslut inte har något annat i huvudet än Profeten Muhammed, Jerusalen, Mekka och så vidare..
så här får ni lite bilder från en riktigt uttråkad hanna!
Haha! Snacka om att vara uttråkad..

Suddiga från soffan

Publicerat: 2011-03-29 16:16:07
I ett par mjukisbyxor och min reeboktröja sitter jag nersjunken i soffan för tredje dagen i rad. Är ändå glad att jag var hemma idag, nu är jag 100 % frisk tills imorgon med säkerhet!
Ska prata med mamma sen och bestämma vad jag ska beställa hem från lite olika hemsidor... yippeee!
Tummen upp för att vara frisk!

Ännu mer smågrejer

Publicerat: 2011-03-29 11:28:27
Vem skulle tackat nej till det här? Snygga saker till ett riktigt bra pris

Colorful

Publicerat: 2011-03-29 10:05:09
Lite färgglada byxor från Zara! Piggar upp vilken outfit som helst.

SMALA LÅNGBYXORSKINNY JEANS ELASTISKASTUDIO SMALA LÅNGBYXORLÅNGBYXOR MED BLIXTLÅS

Matcha rätt!

Publicerat: 2011-03-28 22:23:07
Det blev visst inte dagens sista inlägg... Ligger i sängen just nu och har precis läst ut ett extra tjockt "Sofis mode-nummer" fullspäckat med färgglada vårtrender och massvis med smått och gott. Snacka om att man är inspirerad nu! Jag har listat ut hur jag billigast och enklast tar upp vårens trender i min egen klädstil. Såsom basic tshirts, i färgsprakande kulörer, med en kavaj över eller med snygga assecoarer är det riktigt snyggt! Eller typ basic sweats , alltså tunna tjocktröjor som man kan matcha med nästan vad som helst. Jag har skrivit många anteckningar nu på min mobil om hur jag lättast och med en liten budget följer med i denna färgfest till vår/ sommar 2011. Jag längtar så!

Project runway

Publicerat: 2011-03-28 20:57:52
Ligger just nu och kollar på tv, projekt runway. Det är ju en ny säsong nu, och jag ska följa det lika slaviskt som jag följde top model! Haha, om ni inte har märkt det än är jag en tv-älskare. Jag följer en massa serier, som house, Greys anatomy, Jon and kate plus eight, top model, halv åtta hos mig, Sveriges mästerkock... Ja listan kan göras väldigt lång. Men jag tror ni har fattat! I alla fall, imorgon kan det hända att jag stannar hemma , som sista vilodag. På onsdag ska jag med säkerhet vara tillbaka i skolan! Detta är sista inlägget för idag, så vi hörs imorgon!

Jacka från London

Publicerat: 2011-03-28 19:27:46
Glöm inte av min annons på tradera, min jacka jag köpte på världens största Topshop butik i London. Den är riktigt go, men jag ångrade mig efter jag hade köpt den, så om jag skulle vara ni skulle jag lätt lägga vantarna på den!
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL ANNONSEN!

Improvise

Publicerat: 2011-03-28 18:43:32
Plugga på världsreligioner kan vara riktigt tröttsamt, om inte annat tråkigt. Fast jag måste medge, jag har pluggat på mycket värre och tråkigare saker i mina dar..
Men självklart kan man pigga upp stämningen med, ja varför inte en proviva fruit shot, eller istället för att kluddra ner allting på ett randigt vitt papper, scrapbooka ihop ett rosa papper fullt med fjärilar, fakta skrivet med olika färger och små gulliga klisterlappar på?
Det är mitt sätt att få plugget att bli roligare och dessutom lär man sig mycket snabbare!


Ganska tråkigt va?

Lite roligare...

Mycket roligare, haha! Vilket mästerverk... judendomen kanske inte är så tråkig att läsa om ändå ;)


Asos summerdreams

Publicerat: 2011-03-28 17:26:23
Asos har riktigt snygga kläder. Jag gillar deras utbud, och trots att priserna kan vara lite höga kan man hitta riktigt snygga saker till ett bra pris. I sommar blir det ju mycket färgglatt, en trend jag tycker är fin, och asos har satsat på precis rätt sätt enligt mig!
ASOS Pleated Colour Block Trapeze DressKookai Ruffle Detail Chiffon Silk DressASOS Pretty Embroidered Shift DressASOS Bell Sleeve Shift Dress

Chilling in my couch

Publicerat: 2011-03-28 12:57:53
Jag har det faktiskt okej här hemma. Det är självklart inte det roligaste man kan göra, men ibland är det riktigt, riktigt skönt att bara slappa. Tycker ni inte?
TV:n står på hela tiden, så jag känner inte mig ensam, haha! Just nu kikar jag på Ellen Degenereres show, och det programmet får en alltid att dra på munnen lite.
Snart blir det nog lunch!
puss o kram

Springjackets

Publicerat: 2011-03-28 12:30:04
Jag är riktigt sugen på en trenchcoat. Jag tycker det är riktigt snyggt faktiskt, och jag är ju väldigt lång, då tycker jag det passar ganska bra. Jag tänkte lägga upp lite tips på några jackor jag har fastnat för, men dock inte bara trenchoats.

Fräscht med en vit jeansjacka!
Logo
Muubaa - Ofelia JacketElvine - Martina JacketJofama - Kenza 5Vero Moda - Inan JacketVila - Samantha CoatMaria Westerlind - Madonna Coat
Kläder, Skor, Klänningar - Nelly.comKläder, Skor, Klänningar - Nelly.com

Skrattgympa

Publicerat: 2011-03-28 11:44:01
Helt sjukt, han är lätt sveriges roligaste människa. Finns det någon bättre underhållning när man är sjuk. Björn Gustafsson är BÄST!



Frukost

Publicerat: 2011-03-28 11:24:57
Oboy, flingor och fil, ostmacka med gurka. Mumma!

When I wake up in the morning, feel the sun shine on my face

Publicerat: 2011-03-28 10:05:29
Bättre sätt och vakna vet jag inte om det finns. När solen skiner in genom fönstret, träffar mitt ansikte, känns det som att allt är möjligt!
Idag är jag hemma, känner mig inte bra.

What are words

Publicerat: 2011-03-27 19:08:40
Helt sjukt. Var nöjd över det liv ni har fått, tänk alltid på hur mycket hemskt som händer så många. Detta är sann kärlek. Berörd, är ordet.

Inte så men...

Publicerat: 2011-03-27 18:54:43
Absolut inte för att jag har något emot det, men bara en fundering... idag har det trillat in många nya läsare enligt min statistik. Härligt!!
Men kan ni inte berätta hur ni hittade till min blogg? Det skulle vara jätteroligt att veta, verkligen. Ge gärna förslag på vad jag ska bättra mig på eller något jag ska skriva om i bloggen som ni saknar. Behöver er hjälp för att få en bra blogg!
Pssst... har ni sett att min design är lite förändrad? Jag har fått mycket hjälp av Tilda och Karolina. Tack tjejer!

Mina fina vänner på Orion i onsdags. Käkade, sen bio!

Snö?

Publicerat: 2011-03-27 18:12:37
Jag är helt mållös. Just som jag seriöst började kolla runt efter vårkläder, vaknde upp till fåglarnas kvitter, mötte soliga dagar med blå himmel och hade en vårkänsla som ständigt växte inom mig, börjar det snöa. Det börjar snöa! Mycket!. Gräset som tidigare började se riktigt grönt ut, asfalten som var soltorkad  och bar är nu snötäckt. Och det snöar fortfarande!
Vad hände där?

Förvirrad

Underhållning

Publicerat: 2011-03-27 15:48:33
Jag är ju fortfarande lite småsjuk, och ligger därför mestadels i soffan idag. En superrolig underhållning är den här boken. "101 sätt att trimma hjärnan". Den är full med gåtor,tankeställare och uppgifter som tränar hjärnan. Man tänker sjukt mycket när man läser den kan jag säga! Hjärnan är ju lika viktigt som resten av våra kropp att träna och öva med.

To jog in

Publicerat: 2011-03-27 14:44:22
Okej, jag erkänner, jag har bloggat mycket idag! Men jag har också fått väldigt höjd statistik, och jag är på både shopping och blogg - humör idag. Tur för er! Hehe.
Ett tips till bara! Jag gillar att ta en joggingtur på mornarna ibland på somrarna. Speciellt nere vid stugan där man kan springa precis vid havet... Då skulle de här sitta riktigt bra!
WARP W KAAO SHORTS S11 TURQUISE
WARP W KAAO SHORTS S11 BRIGHT PINK
WARP W KAAO SHORTS S11 BLACK
Gillar alla färger, och jag diggar priset. 99:-! Från stadium

Smågrejor

Publicerat: 2011-03-27 13:30:40
Hittade lite smågrejor från H&M jag mer än gärna skulle vilja lägga vantarna på! Allt är somrigt, och jag längtar tills det går och använda på rätt sätt, till sommarhy och varmt väder.
H&M är ju på så sätt en väldigt bra affär då dem har riktigt bra priser.
Mobilfodral, halsband med turkos sten, stor hatt, skärp i en underbar kulör, puderrosa fjäderörhängen, somrig sjal.

Capital of Sweden

Publicerat: 2011-03-27 12:47:01
Till er som inte vet, jag bor i Sandhult, en liten,liten by utanför Borås. Här uppe finns det inte så värst mycket att göra om dagarna, och det är inte speciellt alls. En helt normal liten by bara.
Men, betoning på MEN, från Sandhult kommer det faktiskt en del riktigt framgångsrika personer! Ett exempel är Carolina Klûft, ni vet friidrottaren? Hon föddes i Sandhult! Visst är det coolt?
Men först och främst, supermodellen Alexander Johansson! Har ni hört talas om honom? Han bor några gator bort härifrån, och jag läste idag att han går för Gucci, Prada, Calvin Klein och många fler! Han har jobbat över hela världen, och det är bara så coolt att han kommer från lilla Sandhult! Jag har liksom halloweenat hos honom. Hehe!
Då finns det ändå lite hopp för en, även fast man kommer från Sandhult!
Borås Tidning gjorde ett repotage om Alexander Johansson i dagens tidning.

Idrotts föreningen - kamraterna Göteborg

Publicerat: 2011-03-27 11:50:50
Jag är ett så kallat troget IFK- fan. Trots att jag kommer från lilla Borran insåg jag ganska snabbt när mitt fotbollsintresse började växa att Elfsborg inte var något för mig. Göteborgarna är mycket goare, har en helt annan inställning till fotboll och vad det betyder. Elfsborg är riktigt duktiga också, det ska jag inte sticka under kudden med, och jag gillar deras sätt att lira boll också! Men IFK spelar för varandra och inte för att bli köpta, eller för att imponera på någon. (inte för att elfsborg gör det, men jag tycker det är extra speciellt i IFK)
Nu har några killar från Göteborg klippt ihop en film om historien bakom fotbolls laget IFK Göteborg, andan som håller fotbollsspelandet igång, och miraklet, när IFK slog FC Barcelona med extrema 3-0! Den har premiär på fredag, självklart i Göteborg.


Min drömbil

Publicerat: 2011-03-27 11:17:15
När jag blir "stor" vet jag precis vad jag vill köra runt i! Vet inte om det blir på borås gator, londons eller på någon ö i Grekland, men bilen är detsamma! En ljusblå bubbla. Call me oldfashion men jag kan verkligen se mig själv framför mig rutan neddragen och armen hängandes utanför, i en skön sommarklänning i något varmt och härligt land. Skulle funka med en nyare modell men den gamla är riktigt cool. Blått har alltid varit min favoritfärg och det var inget tvivel om att bilen skulle gå i just den blåa kulören.
Längtar tills jag fyller 18!

Londonlove

Publicerat: 2011-03-27 10:47:44
Som ni kanske vet har jag besökt London för ungefär 2 månader sedan. Det var den bästa resan i mitt liv, allt var underbart. Staden är precis som på alla filmer, med små kullerstensgator, träd, vackra hus, trevliga taxi-chaufförer, röda bussar (satt på en, andra däck, självklart!), telefonkiosker, små uteserveringar och så vidare...
Min dröm är ju fortfarande att besöka staden igen, om inte annat plugga där i gymnasiet eller efter gymnasiet.
Och hur mycket tror ni inte att jag dör när jag ser hur varmt och härligt det är där nu?!

Morning

Publicerat: 2011-03-27 10:23:59
Godmorgon på er...
Hoppas ni har sovit gott! Jag har väl sovit bättre i mina dagar, men helt okej. Jag vaknade upp till solens strålar och fåglarnas kvitter. Härligt!
Idag vet jag inte riktigt vad dagen har och bjuda på. Eftersom vädret är så pass härligt kan jag tänka mig att det blir någon timme utomhus. Riktigt gött, att våren äntligen är här!
Förresten, den fina västkoftan (eller vad det heter?) från nelly, ska jag beställa!
Innan skolan i onsdags

Skulle inte sitta fel

Publicerat: 2011-03-26 17:56:38
Den här koft liknande väst grejen (haha!) skulle verkligen inte sitta fel till svala vårdagar, eller sommarkvällar nere vid bryggan i Varberg. Jag skulle matchat i likhet med filmen nu till våren. Till sommaren kan man ju bara ha en blus och ett par shorts. Boots eller converse till det också!
Vet ni vad det bästa är? Den kostar bara 99:-. Jag luktar KAP här!

Luca Cardigan SEK 99, Vila - NELLY.COM


Sugen på ett halsband á la Kenza

Publicerat: 2011-03-25 19:38:03
Halsband STEL HALSRING
Från itemsbyjohanna hittar du den här godingen! Till brun hy är det riktigt snyggt.

Blue eyes

Publicerat: 2011-03-25 13:22:53
Jag börjar känna mig bättre faktiskt. I alla fall när jag ligger ner och vilar. Imorse var det riktigt jobbigt, jag gick ju upp och duschade och tänkte till och med klä på mig för att gå till skolan men landade i sängen och orkade knappt resa mig upp igen. Då bestämde jag mig för att stanna hemma!
Men nu har illamåendet stillat sig och likaså snuvan. Jag håller tummarna för att jag mår bra imorgon!

To carry around

Publicerat: 2011-03-25 12:22:20
Jag har ju tjatat om väskor hit och dit, och jag tror jag faktiskt ska köpa två!  Mina föräldrar betalar en och jag betalar en. Den jag ska köpa blir kanske den här!
Från H&M 249:-

In the sofa

Publicerat: 2011-03-25 10:36:25
Här tillbringar jag mycket tid idag. I soffan, med en TV, en dator och en bok.

Underbar blus

Publicerat: 2011-03-25 09:24:53
Titta på den här underbara blusen jag hittade på gibatricots hemsida! I mina ögon ska man matcha denna med antingen en långkjol eller ett par jeansshorts! Hur sjukt härligt låter inte det? a href="http://www.ginatricot.com/cse/product-view.ep?pID=419677369">

Enfermo

Publicerat: 2011-03-25 08:29:30
Godmorgon. Idag vaknade jag klockan 06.20, redo att gå till skolan men kg kände direkt när jag gick upp att jag inte mådde bra, men tog mig ändå en dusch i tron om att det skulle skölja bort allt det dåliga. Det hjälpte lite men inte nog för att jag skullle orka en skoldag.. Så här ligger jag i soffan och vilar. Jag hoppas att jag blir bättre, för det är ju både fredag och våffeldag. Kram på er!

Världens sötaste kusiner

Publicerat: 2011-03-24 18:19:59
Det har alltid varit något mellan mig och små barn. Jag älskar verkligen att leka med dem, gosa med dem, prata med dem, och lyssna på allt vad de har att säga! Jag är en barn-person helt enkelt.
Och så har jag ju mina underbara kusiner, en två årig liten tjej vid namn Ellen, och en liten sötnos som föddes i September vid namn Linnea. Dem är världens sötaste och bästa kusiner, och vi hade turen att få passa dem i tisdags. Det var otroligt mysigt!
Finaste Ellen!
Och hennes bedårande lillasyster, som inte blev fångad på kort i första taget!
Och så alla kusiner samlade, med en bakom kameran ;)

MYSER

Publicerat: 2011-03-24 17:35:52
Hej igen...
Nu tror jag nog att plugget är avklarat. Det var bara NO det gällde den här gången så det var ganska så chill!
Men egentligen kanske jag borde läsa på SO:n också.. vi har nämligen prov på torsdag nästa vecka. I religion... jippi säger jag bara inte! Visst jag gillar SO och religion är faktiskt ruskigt intressant och det har väckt många tankar till liv i mitt lilla (stora?) huvud, men ett prov på, ja vad är det, 3-4 stora religioner är inget att tycka om! Inte enligt mig i alla fall.
Men om jag ska vara ärlig tror jag att jag ska get started med SO:n lite granna faktiskt. Efter jag har kikat lite på TV:n ...

Bildlöst inlägg om vårdagen

Publicerat: 2011-03-24 17:00:07
Hola amigos! Hur är det? Hoppas ni alla har det bra en så solig dag som denna. Jag älskar vädret! Det har varit sol och blå himmel hela dagen, och jag klev utanför dörren med vårjacka för första gången idag! Kändes riktigt gött! Dessvärre har jag inte tagit någon outfitbild, men jag kan berätta lite kort istället vad jag hade på mig: jag drog på mig mina svarta chinos-liknande byxor från gina, ett svart basic linne, ett stort halsband från lindex, och en by kofta från h&m! På fötterna bar jag converse. Kg kan däremot visa er min nya kofta sen, men nu måste jag plugga! Suck...

Tradera-check it out!

Publicerat: 2011-03-23 21:15:43
Nu har jag lagt ut en annons på Tradera, där ni kan köpa och buda på min fina "ridinspirerade" jacka från världens största Topshopbutik i världen, i London!
OM DET ÄR NÅGON SOM ÄR INTERESSERAD, KLICKA HÄR!
Svart jacka helt oanvänd från Topshop, London

Prao- kirrat!

Publicerat: 2011-03-23 19:03:17
Som ni kanske vet ska alla åttor på min skola ut på två veckors prao i maj. Vecka 19 0ch 20 närmare bestämt. Det ska bli riktigt roligt och en ny upplevelse för mig och säkert många andra också.
Och som ni också vet gillar jag och skriva, därför och lyckligt nog har jag  lyckats fixa en praoplats på Borås Tidnings kulturavdelning! Ska bli väldigt roligt att få praktisera där och se hur allting går till. Och tänk er, att jag kanske ska få skriva något alldeles eget i tidningen!
Så då var det då den andra (eller egentligen första, alltså vecka 19) veckan, som jag också var tvungen att hitta en praoplats till. Det har varit ganska svårt att hitta något, men idag fick jag reda på att jag hade fått en plats på Team Sportia i stan! Det ska bli riktigt roligt och dessutom en möjlighet till jobb senare i livet. Härligt värre!

Clothing dreams

Publicerat: 2011-03-23 17:11:20
Lite byxor och shorts jag gärna skulle se i min garderob till sommaren/våren!

Confusing

Publicerat: 2011-03-23 17:00:34
Detta iphoneskalet diggar jag stort! Annorlunda och speciellt till din iphone. Slå till!
LUPO Retro Cassette Tape Style Silicone Skin Case for iPhone 4 - BLACK

Really georgous

Publicerat: 2011-03-23 16:54:02
Tänk till sommaren! Istoppat i ett par höga jeansshorts, en hatt och converse. Underbart! Även till ett par jeans på vårkanten.

Vilken härlig dag

Publicerat: 2011-03-22 15:59:24
Hej!
Som rubriken lyder har jag haft en riktigt skön dag. Typ, eller alltså, det har varit UNDERBART väder!!
Hela 10 grader! Det är ju nästan så man vill börja gråta.. Välkommen VÅREN!

Så härligt att gräset börjar titta fram!


Another day has gone, and I´m still all alone

Publicerat: 2011-03-22 07:36:04
I´m off to school! Ha en grym dag allihopa, i eftermiddag ska vi passa mina småkusiner så om ni har tur lägger jag upp lite bilder på dom sen.
LATER

BASIC

Publicerat: 2011-03-21 17:51:20
Jag har nu ett nytt skal i min ägo! Ett ganska basic men ändå snyggt enligt mig. Detta är inget silikonskal utan ett hårt. Vet inte än om jag ska använda det nu, eftersom silikon skyddar lite bättre nu i början när jag inte har någon film och så vidare, men vi får se. Tänkte bara visa det lite snabbt för er!

Tell the world that I'm coming home

Publicerat: 2011-03-21 15:46:24
Hej! Just nu är jag på bussen, på väg hem från skolan och känner mig väldigt glad! Gissa varför? För att jag fick alla rätt på matteprovet! Wihiooio! Det är väldigt konstigt hur lätt jag har fått med matte, alltså om man jämför med hur det var innan... idag blir det en väldigt lugn kväll, är ensam hemma ända tills klockan halv åtta eller så, och då blir det halv åtta hos mig förstås! ;) förresten, kollade ni på solsidan igår? Det var ju BÄST! Äntligen röt Alex ifrån! Såååå gött. Jaja, i alla fall, vi hörs säkert senare. Nu är jag snart hemma! Kram!

Looking out, on the morningrain. I used to feel so uninspired

Publicerat: 2011-03-21 07:24:07
Dagens klädsel fick bli lite vårig dagen till ära. (dagen som förövrigt ser ut att bli sjukt grå). Vit volangklänning från VILA, sjal från Kappahl och jeansjacka från Ginatricot.
Dagens detalj: (ph 4) Små ankare i öronen.

Snygga väskor från Lindex

Publicerat: 2011-03-20 19:36:57
Till min glädje har Lindex faktiskt fått in riktigt snygga väskor! Jag behöver verkligen en ny väska så jag ska verkligen gå ni där och kika någon dag i veckan.
Väska Svart
Den här har jag ju bloggat om innan, fortfarande lika snygg!
Väska Svart
Den här är också fin! Finns i en riktigt snygg orange ton också
Väska Svart
Ser mindre ut på bild än i verkligheten, snygg!
Väska - 100% BomullVäska - 100% Bomull
Till sommaren?
Väska Brun
Härligt med en liten fransväska till sköna sommarkvällar!

En söndag i Sandhult

Publicerat: 2011-03-20 18:59:11
Hej på er och ledsen för dålig uppdatering under dagen. Jag har slappat rejält! Emma har varit här, vi har grillat utomhus i det fina vädret, jag har tittat på "Cribs" på MTV, och än är inte kvällen över! Den har nästan bara börjat. Solsidan, kvällens höjdpunkt är ju fortfarande incoming!
Just nu har Emma precis left the building och jag ska nu gå in till min väldigt sociala syster som verkar har "bandat" med hennes Imac. Inte konstigt egentligen...
Just nu

Testing

Publicerat: 2011-03-20 11:28:44
hej

NYDUSCHAD

Publicerat: 2011-03-20 11:23:59
GUD vad skönt det är att duscha ibland Tycker ni inte? När man verkligen känner sig sådär ofräsch och dan, då är en dusch rena mirakelkuren. Dessvärre känner jag mig inte vidare bra i kroppen ändå, lite febrig, illamående och slö. Jag hoppas att det stannar där och inte blir något konstigt. Jag ska inte bli sjuk igen, nu när jag äntligen har kommit igång med träningen igen!!
I alla fall, tänkte bara höra av mig innan jag drar ut i det fina vädret med korv och engångsgrill i högsta hugg med lite folk. Kram!

LITE BILDER OCKSÅ...

Publicerat: 2011-03-20 10:07:33
Visar er lite bilder också på barnprogram, jag och Moa älskade att titta på sånt!
Bilen Brum, kom någon ihåg?
Det är faktiskt helt sjukt att vi kom ihåg det här, jag hade ett så sjukt svagt minne av någon kyckling som bodde i ett hus, och här är det! Bamse och kyckling!
Sailor Moon tv show photo
SAILOR MOON!
Rätt i rutan!

NOSTALGI

Publicerat: 2011-03-20 10:02:44
Jag och Moa spenderade större delen av tiden igår till att kolla på massa gamla intron till barnprogram vi tittade på när vi var små! Så underbart, man blir ju sjukt nostalgisk...

NATTI

Publicerat: 2011-03-19 22:57:25
Godnatt världen!
Imorgon är det söndag, en dag jag ska ta vara på, men även som kanske (med betoning på kanske) ska tillägnas åt lite plugg. Vi får se!
Nu ska jag slagga i soffan någon halvtimme till. Sen blir det sängen!
KRAM!
Den här dagen har bjudit på riktigt gött väder!

WANTS

Publicerat: 2011-03-19 19:32:23
Dessa skulle sitta som en smäck till en sommarklänning eller liknande en kväll i Varberg i sommar... 399:-
KÖPA ELLER INTE?
Hard Rock Boots SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

FOTBOLLSMATCH I SOLSKENET

Publicerat: 2011-03-19 16:20:32
Och nu var dagens andra utflykt avklarad. Det blev en kort visit i Brämhult för att kika på en träningsmatch där mina vänner spelade från SIF. Matchen slutade tyvärr 1-0 till Bergdalen/Brämhult, men SIF gjorde målet i alla fall! Haha. Men sånt händer ibland, det är bara och bita ihop.
Det var riktigt soligt och skönt, men drog ändå på mig bra med kläder för att bara stå stilla och titta.
Ursäkta min väldigt rena spegel.
En sådan här fin bild lyckades jag fånga på det underbara vintervädret påväg mot Brämhult!
Matchen
Och söta Elin som också var där!

BASKETMATCH

Publicerat: 2011-03-19 14:25:09
Hemma från basketmatchen i Sandared. Tvärr förlorade sandhult men det var bra kämpat ändå! Nu ska jag snart bege mig mot Brämhult för att kika på mitt lag när dem spelar fotboll!

FRÄSCHT MED VITT

Publicerat: 2011-03-19 11:30:46
Nu drar jag iväg på basketmatch i sandared där min granne Emma bland annat spelar. Det ska bli roligt, basket är faktiskt en väldigt underhållande sport! Därefter kan det hända att vi tar en sväng på en loppis och sedan kanske jag stannar och tittar på mina fina vänner i SIF när dom lirar boll nere på Sandevi. Jag fick skippa denna gången, då jag inte har tränat på flera veckor. Första gången var ju i tisdags! Skulle nog inte blivit så bra för varesig laget eller mig om jag var med. Haha!
Detta har jag på mig denna soliga lördag:
Vit blus, gammal, vit kofta, spanien, mörkblå chinos, Lager 157
Dagens detalj: hängande örhägen med silverfjädrar från Glitter. (tror jag?)
Kan hända att jag make up to you sen och lägger upp bättre outfitbilder. Men nu ska vi åka!

NAVET

Publicerat: 2011-03-18 21:25:48
Idag var jag ju på Navet med klassen! Eller rättare sagt, en halva utav klassen, vi har ju halvklass i hemkunskap. Fast ca 4 stycken från vår grupp är på konfaläger så vi var inte så många. Men det var supermysigt!
Eller ja.. grejen var att imorse skulle jag åkt med mamma till stan därför att Navet-besöket var redan första lektionen , och det går inga bra bussar som passar. Men jag hade heeeeelt glömt bort både att fråga mamma, och att vi överhuvudtaget skulle åka till Navet!
Så där satt jag då, i den vanliga bussen på väg mot sandared. När vi bara hade kommit en liten bit kom det till mig... Haha, jag bokstavligt talat ropade : Shit, shit, shit! Jag ska ju till Navet idag. Shit! (ja, jag säger "shit" väldigt lätt när jag blir förvånad, konstigt ord egentligen)
Så jag slängde mig på mobilen, ringde först mamma, sen pappa och sist Amanda för att säga att jag blir sen. Som tur var löste det sig, jag åkte till Sandared och därifrån åkte jag med min pappa in till stan som var så snäll och kom och hämtade. Jag skulle vara utanför Navet 08.20 men var där 08.21. Så jag pustade ut rejält när jag väl kom in!
Men i alla fall var det en riktigt rolig morgon där på Navet! Vi avslutade även dagen i skolan med ett Matteprov, som till min glädje gick superbra! En bra avslutning på veckan med andra ord.
För er som har kommit hit, ha en fortsatt bra kväll, snart börjar Parlamentet och jag ska bara ta det lugnt!

Bild på oss på Navet idag! Vi hittade en hörna med roliga kläder och var såklart tvungna att ta ett kort!

TO MY IPHONE

Publicerat: 2011-03-18 16:31:00
Hittade de här läckerbitarna inne på iphoneskal.se! Jag älskar storbritannien-flaggan, eftersom jag bara älskar London! Det är ju ett skal jag bara måste ha ju.
World Cup Series iPhone Case 3G/3GS (Flag Collection-UK)
Angelo Series Silicone Case for iPhone 3G/ 3GS (Light Blue)
Det här skalet var ju bara såååå sött!

SPRINGFEELING

Publicerat: 2011-03-18 07:33:57
Hej..
Detta inlägget skulle egentligen läggas upp igår, men jag var för lat då. Så det blir nu istället...
Igår runt fem tiden åkte jag in till Knalleland med pappa för att inhandla skal m.m. Det var strålande sol, fast klockan var fem! När jag kikade ut för att känna hur varmt det var, kände jag inte den där bitande kylan slå emot mig, nej det var mer en ljummen vind. JAAA VÅR! Tänkte jag glatt.
Så vaknar man idag. Två-Tre decimeter snö har fallit under natten. Den där känslan jag hade igår är nu som bortblåst, men jag ska ändå lägga upp bilder på den fina våroutfiten som jag tog på mig igår.
Svarta jeans- Gina, skor- converse, tunika-vetej, pälsväst- systers hoodie- Av märket Woods Canada från en okänd butik.
Closeup.
Nu drar jag till skolan! Är hemma igen runt tre tiden. Ha en bra dag, kram! :)

IN HIS ARMS SHE FELL, AS HER HAIR CAME DOWN

Publicerat: 2011-03-17 07:25:37
Nu drar jag till plugget. Samma som varenda eviga dag... Nåjå, vi hörs i eftermiddag!

MY DAY THROUGH THE CELL

Publicerat: 2011-03-16 19:00:00
Hej!
Hoppas alla har haft en bra och solig (!!) dag. Här i Borås har det varit skinande sol heeela dagen lång! Härligt!!
Skoldagen gick relativt fort och efter skolan gick jag och Mathilda på stan, och tog en onsdagsfika.
Här får ni bilder från hela dagen!
Tog på mig ordentligt med kläder för att klara av kylan som var på morgonen!
Fällde upp världens skönase och varmaste luva! Man är helt isolerad i den
Åkte till skolan och träffade på bland annat den här tjejen!
Vi hade lång håltimma, hängde med bland annat de här snyggingarna!
Var lite onyttig...
RAMLADE! HAHA. Jag vet att det ser fake ut, men vi gick till en inrednings- och klädaffäri sandared, och var då tvugna att ta oss över ett stoooort isparti. Vi föll efter typ några meter, och det första jag sa var: TA KORT!
Hittade ett spel inne i butiken där vi satt ett tag och spelade fia med knuff! Det var alltså en duk vi spelade på men som hade ett tryckt spel på. Riktigt fiffigt!
En riktigt grym (men dyr) affär förövrigt!
Vi hade syslöjd i slutet av dagen, bland annat med denna godingen, lilla colette!
Tjuvtitt på min tröja!
END OF DAY, HALLELUJAH!
Tog bussen till stan med Mathilda!
Hade roligt på bussen...
Käkade på viskan!
Åt en ruskigt god efterätt, för kanske tredje gången, naturell youghurt med bär och nötter!
Vandrade runt på stan men begav mig sedan hemåt... Nu blir det snart halv åtta hos mig! Mysigt, men är dock lite ensamt när ingen annan är hemma. ( mamma och moa är och tränar )Men ibland är det gött!

JEWELRY

Publicerat: 2011-03-16 07:26:32
Hej och godmorgon!
Idag är det onsdag, som är en alldeles lagom lång dag i skolan. Efter skolan så drar jag nog till stan och fikar lite med mathilda, och även tittar på bikini! Men är nog hemma redan runt kvart över fem igen.
Tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder på mitt fina smyckesskrin som mamma och moa köpte när dom var i Ullared till mig. Det är jättefint tycker jag, och det är inget trassel! Jag har valt att ha halsbanden på utsidan, då dom gärna trasslar in sig i precis allt...
Jag gillar det starkt!

GÖTT MED TRÄNING!

Publicerat: 2011-03-15 19:57:23
Hemma från en och en halv timmes välbehövlig träning i leran nere på idrottsgården. Vi körde snabbhetsträning och fys, inkl. utfall. Mina ben är riktigt stela just nu och jag vill inte ens tänka på morgondagen, det kommer göra ooooont känner jag redan nu!
Om en stund blir det kvällsmat framför tv:n, det vill säga House. Kollar ni på house?
I alla fall, först blir det en dusch!
En glad hanna med rosa mössa på efter jobbig träning! Mössan är från märket puma och är köpt på Stadium!

IPHONE OCH KLÄDSEL

Publicerat: 2011-03-15 16:59:01
Detta har jag strövat runt i idag. Efter skolan åkte jag in och mötte mamma i stan och la vantarna på ett illrosa men ändå inte skrikrosa iphoneskal i slikion. Kände att jag behövde det för en dag kommer dagen komma då jag tappar den i golvet!
Om en stund blir det förmodligen träning, så jag kanske hör av mig ikväll.
Kram på er!

ME LIKE

Publicerat: 2011-03-14 19:22:03
Blus Vit
Riktigt snygg från Lindex!

SLEEPY DOGGY

Publicerat: 2011-03-14 15:58:42
Hha, nu sitter jag med lilla Grim inlindad i en skön filt. Han blev tyst och ligger nu och halvsover mot min axel. Haha, lilla bebis!

DAGEN GENOM IPHONE

Publicerat: 2011-03-14 15:49:17
Jag har pluggat mycket idag, och lagat mat, och slappat. Det har inte blivit så mycket mer! Skulle behöva köpa en bikini som sagt, men mathilda och jag beslöt oss för att plugga vidare och ta det på onsdag istället, då vi ska ha våran traditionella onsdagsfika! Det blev något av en tradition i samband med "dagens citat"... ja jag vet, ni fattar ingenting, men det är lite internt. I alla fall, här får ni lite bilder från hur min dag har sett ut hittils!
Jag pluggade, och pluggade, och pluggade...
Och så kom Grim över! Jag passar honom idag, och nu ligger han i min säng och sussar så gott
Och han hjälpte mig lite med pluggandet!
Då blev jag glad
Och detta har jag strövat runt i idag... En vit långärmad från ett ställe jag inte har en aning om... En vit blus med flätad kant från Rhodos och mina kära Gina-jeans.
Ojsan, nu började Grim gråta som jag brukar säga... han blir lite gnyig och gnyr precis som en liten bebis när husse och matte har varit borta för länge. Jag får ta hand om honom lite, och sen tillbaka till studerandet!
Kram på er!

STUDIEDAG

Publicerat: 2011-03-14 12:06:27
Det är måndag förmiddag och jag är faktiskt hemma! Hur gött är inte det? Anledningen är att vi har studiedag. Och det är faktiskt precis vad jag ska göra! Jag ska studera.Alla åttor har ett stort prov i hemkunskap/idrott imorgon så det vill man ju vara förberedd på! Vi fick också tillbaka vårt massiva hkk-prov i fredags. Blev rätt nöjd! Bedömningen var lite krånglig så jag förstod inte allt men jag tror det gick bra.
Men i alla fall.. ja då blir det väl ingen kick ass- uppdatering idag, vad ska jag skriva om liksom? Men i eftermiddag kanske jag och Mathilda åker in till staden och letar bikini till mig. Ska jag till något varmt land kanske ni undrar då? Nejdå, vi har ju bad på torsdagar i idrotten...
Kolla in asos, dom har dom bästa bikinisarna!
Seafolly English Rose Bustier Bikini TopASOS Bow Bandeau Bikini TopASOS Moulded Halter Bikini Top With Pleat DetailingASOS Contrast Ruch Bandeau Bikini TopASOS Animal Print Twist Bandeau Bikini TopDiesel Bi Colour Halter Bandeau Bikini Top
Några riktigt snygga bikinisar som finns på asos hemsida! Finns matchande underdelar till allihopa!

MÄNNISKANS BÄSTA VÄN

Publicerat: 2011-03-13 18:53:30
IPHONE

HETING TILL VÄSKA

Publicerat: 2011-03-13 18:09:05
Väska Svart
En riktigt snygg väska hittade jag på lindex sajt! Den blir din eller min för 299:-, och min ska den bli! Haha.

VARBERG HERE I COME

Publicerat: 2011-03-11 15:23:07
Jag drar till Varberg den här helgen också! Är så otroligt underbart där nere så jag vill bara vara där alltid... Men jag drar förmodligen hem med tåget på lördag eftermiddag så jag kan kika på melodifestivalen och sånt här hemma i alla fall.
Men nu ska jag packilacka (packa) lite granna och sen bär det av mot havet!
bild från i höst, jag och emma!

KRULLIKRULL

Publicerat: 2011-03-11 07:37:30
Med krulligt hår och skinnshortsen på drar jag till skolan. Fredag, kom igen nu kör vi!

NIGHTY NIGHTY

Publicerat: 2011-03-10 20:49:46
Nu kryper jag ner i min pyjamas. Somnar otroligt tidigt nuförtiden. Innan var det runt 10 kvart över 10 sängen började ropa på mig men nu är det redan runt nio. Känner att jag inte har så mycket ork som jag brukade ha. Vill dra täcket över huvudet och försöka somna nu känner jag. Hoppas att morgondagen bjuder på något riktigt roligt, jag behöver det!
Godnatt flickor och pojkar
Ego Woman, hög nivå

I SYSLÖJDEN

Publicerat: 2011-03-10 19:20:30
Hej och godkväll
Snart ska jag dumpa datorn och crasha i soffan, förmodligen blir det resten av kvällen... först blir det halv åtta hos mig! Mitt favoritprogram efter Jon and Kate plus eight, hehe.. är det något jag är så är det en tv-tönt!
Men till inläggets poäng nu. I syslöjden kanske jag har skrivit att jag håller på med en svart tröja? Det var säkert väldigt längesen, så jag kan berätta det igen i så fall!
Min bild av denna svarta tröja börjar komma i form nu, och den ska se ut så här:
En enkel svart lite tjockare tröja, vanlig medellängd. Längst ner och runt halsen samt längst ner på ärmarna syr jag fast en mudd. (ni vet så det "sitter åt" bara någon centimeter). Låter ganska blankt va? För att liva upp det hela har jag gjort armbågsdetaljet, ni vet som det kan vara i läder, skinn och sånt? Men istället i svart spets. Alltså är det inget tyg under spetsen så man kan se igenom till armbågen. (haha, fattar ni?) Jag har även gjort samma grej med spets på ett hjärta längst upp på baksidan av tröjan.
Hoppas ni försod!!

Haha, bara för att ni skulle få en lite bättre bild lägger jag upp det här konstverket!

JIPPI

Publicerat: 2011-03-10 15:22:20
Gissa vad som kommer ligga i min hand förmodligen redan imorgon? En av dessa godbitarna! Min andra gamla telefon, som jag inte sett ordentligt sen oktober, har ju skickats fram och tillbaka till nån verkstad, och vi har fått så sjukt dålig service. Därför ger telia mig en Iphone3GS! Jag säger bara, tur för er! Och tack såklart, hehe.


VAD FASEN....

Publicerat: 2011-03-10 15:09:55
I går morse gick jag glatt och lätt till skolan, med en riktigt go känsla i kroppen. Vet ni varför? För det luktade och kändes som den första vårmorgonen. Hade på mig mina ankelboots och chinos, borde frusit, men icke sa nicke! "Underbart!" tänkte jag.
Men nejdå, på eftermiddagen när man går hem sen sjunker hela foten ner i över 1 decimeter tjockt snötäcke som lagt sig på cirkus 2 timmar. Idag har det snöat så himla mycket hela dagen så jag fick knappt upp garagedörren när jag kom hem. Helt jäkla otroligt att det kan ändras så snabbt. Jag säger bara, hejdå vårkänslor och hej igen vinter&snö!
Dagens outfit genom en webcam. Det blev en somrig/vårig vit&blå-randig kavaj. (vääääääldigt smala ränder, syns inte på bild) från H&M, Vit blus från Chelsea, och jeans från Ginatricot. Och ingens dagens detalj idag! Kändes inte som att det skulle bli snyggt till detta faktiskt..
En hyfstat glad och nybadad Hanna.

FEELS LIKE RAIN ON YOUR WEDDINGSDAY

Publicerat: 2011-03-09 16:30:35
Hemma från en helt okej dag i skolan. Vet inte riktigt varför men känner mig ganska, (läs : enormt )sugen på att shoppa! ENORMT. Alltså jag blir galen av alla vår kollektioner som arrivar nu. Måste ha!

BANDEAU IN MANY COLORS

Publicerat: 2011-03-08 18:15:44
Marika bandeau White (1000) 79 SEK Marika bandeau Spring crocus (4008) 79 SEKMarika bandeau Neon coral (3829) 79 SEKMarika bandeau Primrose pink (3250) 79 SEKMarika bandeau Peach nectar (2130) 79 SEK
Från gina tricot 80 spänn

ON MY WISHINGLIST FOR SURE

Publicerat: 2011-03-08 17:08:48
Grymt snygga shorts att ha högt upp i midjan till en somrig blus och en hatt maybe. Matchas självklart med converse!
Underbar klänning till kanske de mer fina och uppklädda kvällarna i sommar
snygga 80´s shorts.
headband slår aldrig fel!
Härlig indianinspirerad blus.
Stora "smutssilvriga" armband står högt upp på min lista!
armband
Light camel chinos, ett måste!
.
Allt från Bikbok and I´m just loving it!

TERRIBLE, LIKE ALWAYS...

Publicerat: 2011-03-08 16:47:29
Bildkvaliten är som vanligt usel.
Vit blus från Rhodos (♥), skjorta från Kappahl, Leggins med skinnimitationdetaljer från Något ställe jag inte kommer ihåg och skinnarmband från Details, vilket också är dagens detalj.



FEELS LIKE HOME TO ME

Publicerat: 2011-03-08 07:20:09
Hej
Nu borde jag verkligen inte sitta här, utan vara på väg ut i garaget och klä på mig ytterkläderna, nästan. Men jag har inte ens på mig byxor än, kunde inte hitta dom. Så pyjamas shortsen sitter fortfarande på. Kanske borde gå och klä på mig ordentligt nu.
Ha en bra dag i skolan

VARBERG-PAUS

Publicerat: 2011-03-07 07:40:02
Heeeeeeej...
Ja, jag vet att uppdateringen har varit på noll sedan i fredags, men jag har varit i min stuga längst ut på en liten udde i träslövsläge, varberg, och där finns det inget internet! Så jag kanske kan blogga extra mycket den här veckan? Jag ska inte lova för mycket, men det kommer ju bli mer än vad det har varit i helgen, det är en sak som är säker!
I vilket fall som helst, det var otroligt mysigt och roligt i stugan, speciellt eftersom en speciell känsla fanns där uppe... VÅR!!!
Det var 24 plusgrader i solen utanför dörren i stugan, och jag gick med converse, frös ingenting! Åååh, nu är det inte långt kvar...

hittade den här bilden från spanien 2008 eller något.... haha, jag gillade verkligen att ha byxorna höööögt upp när jag var liten!

WITH MY JACKET ON

Publicerat: 2011-03-04 07:45:40
Idag drog jag på mig min kavaj i den stora färgen i vår, vit! Jag måste säga att jag gillar verkligen att den färgen kommer nu, en färg jag känner mig väldigt bekväm i. Till det matchar jag med en slapp tisha och ett par skinnbyxor, plus dagens detaljer som är två ringar, båda med svarta stenar.
SKÖNT MED FREDAG!

AVSLUTNINGSKLÄNNING

Publicerat: 2011-03-03 20:45:38
Hur underbart är det inte den där dagen, då man gör sig fin, åker mot skolan och sitter där i aulan och lyssnar på kören, känner i hela kroppen att nu, är det snart sommarlov!
Då behövs självklart en fin outfit, och jag är övertygad om vilken klänning jag ska bära, nämligen denna:
Från H&M:s conscious collection som kommer ut i affär runt om i Sverige i April månad!

JON AND KATE PLUS EIGHT

Publicerat: 2011-03-03 15:52:03
Hej på er alla!
Hemma från el colegio med klorluktande hår, huvudvärk och tittandes på Jon and Kate plus eight, vilket har råkat bli något utav min favoritserie. Jag har verkligen  fastnat för att se de där übersöta barnen springa runt och säga roliga saker. Tänk egentligen, att mamman Kate, hade sex barn i magen! Helt otroligt att alla överlevde ändå....
Idag hade jag både haft spanskaprov och dykt ett par meter ner under vattnet för att ta upp en grön ring. Tänk vad mycket man får uppleva i skolan nu förtiden ändå!
Chillar i soffan

MORGONRUFS

Publicerat: 2011-03-03 07:46:59
Rufsade till mitt hår (som jag förövrigt har förstört) lite extra med flätor över natten, så nu ser det lite sådär lagom roligt ut. Men allt för att dölja hur fult det har blivit när jag gick till frisören förra gången.... åååh avskyr det verkligen! Menmen, det finns värre saker man kan råka ut för..
Och dessutom har jag på mig min nya tunika från sveautförsäljningen, vad tycker ni?

EN HEL MASSA PÅSAR...

Publicerat: 2011-03-02 18:51:51
Fick jag med mig hem från Lager 157 idag! Där kan man fynda på hög nivå alltså. Det som tillslut damp ner i mina påsar och följde med mig hemåt var:
Ett par mörkblå chinos- snygga till sommaren framför allt, enligt mig 300:-
En "amerikansk-tshirt" (om ni förstår vad jag menar?) som endast kostade 80:-
Ett par älskade converse, svarta och höga 400:-
Ett par andra tygskor, till vår/sommar för endast 50 :- (!)
Bodybutter, himmelsk doft! 40:-
Riktigt nöjd med mina köp faktiskt! Känns gött att få in lite nytt i garderoben, och förresten det var ju sveautförsäljning häromdagen i Borås, och jag hittade en riktigt snygg tunika och ett par söta vantar, närmare bestämt de här i mörkblått.

LÄNGESEN...

Publicerat: 2011-03-02 07:54:23
Godmorgon!
Längesen jag uppdaterade nu, har filat lite på hur en ny design ska se ut, och den nya headern, den är gjord av ingen mindre än Tilda! Tack söta du!
Nu ska vi få lite fjing på den här bloggen, eller jag ska försöka i alla fall. Men snart ska jag sticka iväg till skolan, så ni får lite morgontrötta bilder från mig nu.
Förresten, jag vet att bloggen ser lite konstig ut just nu, men det kommer ändras snart, så håll ut!