OFF TO SCHOOL

Publicerat: 2011-01-31 08:20:44
Jag drar nu. Samma gamla dagar, spelas bara om och om igen. Men det gör mig inget, just nu.
Jag funderar på att klippa lugg!

JAG ÄR FIT!

Publicerat: 2011-01-30 18:10:49
Hemma efter en ruskigt go träning. Nu blir det duschen, och sedan kvällsmat framför TV:n! Kanske ringer jag över Emma för lite gött tjöt...
någonstans där under kanske det finns lite muskler i alla fall..
Nu: duschen!

NEWCOMER IN MY CLOSET

Publicerat: 2011-01-30 14:14:41
Några nya grejer. Kavajen med tweedmönster från London, Zara och den nya sjalen hittade jag idag, inne på Kappahl!
gammelrosa med matt rosmöster och en fin virkad kant!
framsidan..
baksidan... älskar detaljen!

TRÄNINGS/MAT-DAGBOK

Publicerat: 2011-01-30 11:17:10
I skolan pågår just nu detta i åttonde årskurs, att man ska skriva tränings/mat-dagbok. Man antecknar allt man äter, och då menar jag verkligen allt. Och så ska vi även skriva ner alla sorters fysiska aktiviteter vi gör i fem veckor. (!). Hamnade lite bakom i schemat i veckan, så jag satt nu i morse och försökte komma ihåg vad jag åt i tisdags... inte lätt kan jag säga.
Och ärligt talat, vet jag inte vad jag tycker om det här. Några hade gjort någon undersökning och kommit fram till att såna här uppgifter inte var så himla bra för tonåringar.. Jag kan tänka mig att det kan vara så, man känner ju lite ångest när man egentligen viiiill ha den där chokladen men inte tar den, för det måste man ju skriva upp.. Hmm, ja jag vet inte. Det är ganska jobbigt att tänka på hela tiden!
Det bästa skulle vara om jag bara kunde äta upp den och anteckna det efteråt!

SNAAAAARRT

Publicerat: 2011-01-30 09:11:12
Ska jag börja ta riktiga, bra bilder. Snart! Men systemkameran hemma är typ out of order, så vi försöker fixa den... Idag har jag lust för att hitta på något roligt! (det kanske man har varje dag?). Så det ska jag försöka göra också! Men först blir det frukost och lite chilltid i soffan, bästa sättet att starta en dag enligt mig!
Hej! ♥

LIKE A CURSE

Publicerat: 2011-01-29 19:42:39
idag har varit en dålig-webcam-dag. Jag vill bort från Borås och till varmare breddgrader. Eller bara London, det räcker så bra. Suktar efter en kaboom!

SOM ETT KRÅKBO PÅ HUVUDET

Publicerat: 2011-01-29 12:15:59
Fick lust att göra mig lite lördagsfin som omväxling.

GODMORGON VÄRLDEN...

Publicerat: 2011-01-29 10:01:27
En ny dag framför mig. En lördag! Ännu bättre. Många av mina kompisar är uppbokade idag, men jag ska nog försöka fixa något roligt att göra. Först och främst är jag ensam hemma till tolv, o det är skönt tycker jag. Sen ska vi nog åka o kika på lampor till rummet på MIO.  Sen tänkte jag slå en pling till Emma och höra med henne vad hon har för sig idag.
Nu ska jag slappa lite till, och göra i ordning frukost. Har svårt att tro att jag kommer upp från soffan de närmaste timmarna..
kram!
Jag från en usle cam i soffan! Ska dyka ner i min bok igen..

HANDBOLL!

Publicerat: 2011-01-28 18:43:44
KOM IGEN NU SVERIGE! Matchen är i full gång, semifinal mot Frankrike, en tidigare VM-guldmedaljör. Svenskarna ligger 2 poäng efter men det tar vi lätt igen!
bild från igår

REMEMBER ME

Publicerat: 2011-01-28 16:02:12
Såg den här filmen precis. Är helt rörd. Hur kan en film placera en redigt stor klump i magen?
Se den.


OFF TO SCHOOL

Publicerat: 2011-01-28 07:34:04
Nu sticker jag till skolan om en stund, och det är fredag! ÄNTLIGEN. Vet inte vad som händer efter skolan, får se när jag kommer dit.
Idag känner jag mig taggad för att göra mitt bästa i skolan, så här ska det inte slappas! Kram på er, och vi hörs sen!
en bild jag tog den där härliga vinterkvällen ♥

STICKAR

Publicerat: 2011-01-27 19:10:18
Sitter och stickar lite faktiskt. Snart ska vi sätta på en film, som den filmfamiljen vi är, och titta på. Psykologisk, rå action film typ. Handlade om att de skulle göra ett experiment och sätta flera personer i fängelse och se hur de betedde sig. Verkar asbra tycker jag!

winterland

Publicerat: 2011-01-27 17:18:20
Sitter här vid mitt skrivbord och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker skriva klart mitt och gustavs arbete i SO:n. Eftersom lilla Gustav aaaaalltid är så snäll mot mig tänkte jag att jag kunde ta på mig det här.. hehe.
Snart ska jag baka snöbollar med lime! Hur gott låter inte det? Jag ger er ett resultat sen.
Här kommer några bilder från när jag och Emma var ute och fotade här om dagen i sandhult, när solen var långt ner på himlen och allt var så fint. Titta bara!

it´s a beautiful day

Publicerat: 2011-01-27 14:56:33
Hej på er!
Härlig dag det är idag! Soligt och blå himmel. Dock väldigt kallt, men det har jag inga problem med.
Idag var det faktiskt en bra dag i skolan tycker jag. Lektionerna gick snabbt och det var roligt. Sen så fick vi tillbaka matteproven och jag upptäckte att jag bara var två poäng från max! Oj vad glad jag blev. Sen hade vi bad för första gången, (eller jag hade det för första gången, missade de två första). Det var roligt faktiskt! Simmade 20 längder och hoppade från trean, knåpade ihop 7 poöng på det!
Ikväll kan det hända att det blir träning. Har inte riktigt bestämt mig än.
Hejhopp!
Här har ni dagens detaljer! Två bar ûbersygga kors i vardera öra. Köpte dessa plus ett par likadana fast mindre på JC igår. Endast 60 kronor! Kap med stort K.
nån slags "dagens". Svart blus från Chelsea, svarta jeans från Gina Tricot och boots från H&M.


AND I THINK TO MYSELF... WHAT A WONDERFUL WORLD

Publicerat: 2011-01-26 19:03:19
Idag efter skolan drog som sagt jag och mathilda till Viskan här i lilla Borås, och tog en snabb men mysig fika, sen gick vi lite på stan. Nu är jag hemma igen och ska snart krypa ner med en skön actionrulle och en påse godis. Svårare än så behöver det inte vara!
älskade café viskan!

MONDAY TUESDAY HAVE TO GO

Publicerat: 2011-01-26 07:22:39
*gäääääääääsp*
Godmorgon där!
Sovit gott? Hoppas det.
Så fort tisdagen är gjord får man en sån känsla att veckan snart är över på något sätt... Egentligen är den ju inte det, men vi har en sån farligt go dag idag och på alla onsdagar, så den försvinner lika snabbt som den kom ungefär!
I eftermiddag blir det kanske en liten fika med Mathilda, med mycket tjöt och skratt. Förhoppningsvis inte för mycket plugg i alla fall, men det kan faktiskt vara lite mysigt det med!
Jag kan väl höra av mig sen, antingen ikväll eller på håltimmen idag.
Kram! ♥
En bild min fina vän Emma tog när vi var ute och tog vinterkort. Fint tycker jag!

WOOPSI...

Publicerat: 2011-01-25 17:44:19
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=2216053&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208526&parent_categoryId=203984&sort_field=Relevance&pageSize=20

CLOTHING ♥ MIG

Publicerat: 2011-01-25 17:13:38
När blev jag en shoppingjtej? Vet inte, men när jag är sugen kan det gå snabbt tills det ligger ett par plagg i väskan... I julas fick jag ett 400 kronors presentkort på Gina, och nu fick jag äntligen chansen att använda det!

KOM IGEN NU!

Publicerat: 2011-01-25 16:36:43
Ser att jag har tappat läsare sen innan jag åkte till London. :( Så himla tråkigt att bara några dagars dålig uppdatering tar bort mer än ett tiotal läsare per dag. Så kom igen nu! Jag bättrar på uppdateringen igen, ni håller er uppdaterade! Haha.
Älskar er alla fina läsare som besöker min blogg! <3
dagens detalj, fjäderring, fjäderörhängen.

en puderrosa dröm

Publicerat: 2011-01-24 08:17:19
Detta går jag klädd i till skolan idag. Den underbara puderrosa tunikan köpte jag på topshop på Oxford Circus, som förövrigt var världens största topshopbutik. Typ fyra våningar! En med väskor och smycken, en med skor och två med kläder. Fatta!
Den är lite transparent och jag älskar fallet. Ett bra köp helt enkelt!
tunika topshop London , skinnshorts, cassels
Dagens detaljer:

Båda ringarna är från london                             Halsbandet känner ni säkert igen, från Lindex

HEMMA, TRÖTT

Publicerat: 2011-01-23 15:00:02
HEJ!
Nu var man hemma i lilla Sandhult igen. Helt sjukt, igår morse sprang jag runt på Londons gator och åkte tunnelbana hit och dit och nu sitter jag här i mitt lilla rum med snön liggandes utanför, igen. Ja, det går inte riktigt att smälta att jag faktiskt har varit i min drömstad. Alltså, jag har äntligen hittat stället där jag hör hemma! Det var en otroligt konstig känsla ändå, när jag kom dit, det kändes lite som att ha kommit hem, inte någonstans där man inte visste vart man var, en sån där otrygg känsla man kan få när man är utomlands, utan jag bara slappnade av och njöt. Konstigt. Jag kan slå vad om båda mina ben att jag kommer åka tillbaka till London och bo där en längre tid när jag blir stor.
Idag är jag helt dödstrött. Därför hoppar jag träningen idag, känns inte som att jag kommer tillföra särskilt mycket om jag går dit.
Tror att jag bara ska hänga lite med Emma och äta skittles som jag köpte i London. Ikväll blir det till att kolla på handbollsmatch på TV då Sverige har kommit jättelångt i VM! Kom igen nu Sverige!
Förresten, här får ni en länk till mitt album "London 2010" på fejjan.

NÅGRA TIMMAR

Publicerat: 2011-01-20 16:46:30
Hej på er!
Nu är jag hemma ifrån stan, var och växlade pengar och käkade lite med pappa, så nu är det bara den sista packningen som ska bli gjord så är jag nog klar sen. Då sticker jag över till Emma en stund. Klockan sex åker vi mot flygplatsen!
så här fint väder var det idag!

DETTA BLIR DET!

Publicerat: 2011-01-20 13:16:32
Testade hur många kläder som helst, och detta blir det! Det kommer jag strosa runt i på Londons gator.

VET INTE VAD JAG SKA HA PÅ MIG...

Publicerat: 2011-01-20 12:41:25
Har panik. Vet inte vad jag ska ha på mig när jag går där i London! Vill egentligen ha min långkjol men det kanske inte är så skönt att gå i, i flera timmar..? Usch detta är jääääättesvårt!
OUTFIT NUMMER ETT: Långkjol, vit lös långärmad, svarta låga converse, blodröd halsduk + matchande väska.
OUTFIT NUMMER TVÅ: Blus/klänning/tunika gräddvit, beige kofta, svarta jeans, svarta låga converse, svar skinnjacka.
HJÄLP MIG!

EVA OCH ADAM..

Publicerat: 2011-01-20 11:11:21
Drog mig precis igenom klassikern "eva och adam, fyra födelsedagar och ett fiasko". Jag älskar verkligen den filmen! Jag har sett den jättemånga gånger, vi hade den på video när jag var liten nämligen. Tycker att dem är sååå söta!
Och kolla in dem nu, fortfarande söta, men mest Adam, eller Carl-Robert som han heter...

SLEEPY HEAD

Publicerat: 2011-01-20 08:53:47
Godmorgon... *gäsp*
Sitter här i tsov-shirt och sovshorts och har precis vaknat. Skönt faktiskt! Men nu i efterhand önskar jag att jag gick till skolan tror jag, så att jag har någonstans att göra av all nervositet! Men det går säkert bra, om ett tag ska jag in till stan och växla pengar och tills dess måste jag verkligen packa! Måste ju tänka smart nu med packningen så att jag får plats med eventuella fynd på hemresan... ;) Idag åker vi ju!
Vi syns sen!
något jag gäääärna skulle inhandla i London. Nån som vet vilket pris de ligger på därborta?

FULSNYGG

Publicerat: 2011-01-19 21:04:07
Haha, jag skrattade verkligen ihjäl mig av dem här bilderna, ni alla vet väl hur mycket jag älskar Kenza och hennes blogg? Ja, och hon har ju ett väldigt fint utseende också!
Och så kollade jag på bilderna på Tyras blogg som hon hade lagt ut, och visst hon är lite sådär "ful" men ändå på något sätt fin fortfarande, om jag skulle lägga upp bilder på mig görandes grimascher skulle nog ingen vilja besöka min blogg igen.. haha!
bilderna är från tyras.se och tjejen på bilden är kenza från kenzas.se

IMORGON

Publicerat: 2011-01-19 17:52:21
Hej på er
Nu är jag hemma från en nästan för mysig eftermiddag på stan med Mathilda, ni vet hon med skägget? Haha ;)
Nejdå, men det var verkligen jättemysigt, och bra att vi hann ta en fika innan jag åker imorgon!
Snart ska jag till min granne Emma och även Cornelia kommer dit, så vi ska umgås lite nu på kvällen. Imorgon blir det växla pengar och packa järnet!

1 DAG

Publicerat: 2011-01-19 07:38:45
1 dag kvar i skolan. Sen åker jag, mot ny kraft, och en hel massa kul! Jag behöver det verkligen.
Godmorron!
Nu sitter jag redo här i köket med jackan på och vill helst bara att dagen ska börja... måste gå kvart i men innan det kan jag ge er en liten update.
Jag hoppas att ni alla har förstått att det är från torsdag till lördag jag ska vara i London. Vi åker på kvällen på torsdagen, och hem, mitt på dagen på lördagen. Fick nämligen lite frågor om det.
Idag blir det en väldigt lugn dag, med håltimme och slöjd och så. På håltimmen ska jag och Alva ringa till dem numrena vi fick igår på grand. Håll tummarna för oss!
morgontrött

MONEY, MONEY MONEY, MUST BE FUNNY

Publicerat: 2011-01-18 20:58:04
detta plus cirka sexhundra till följer med mig till London. (ligger en femhundring där också)

MY LONDON DAY

Publicerat: 2011-01-18 18:41:15
Här kommer en ungefär planering på hur min och mammas HELdag kommer se ut i London! Sen har vi ju morgonen på lördag då vi förmodligen kommer gå ut eller ta en taxi till ett närliggande café och ta en engelsk frukost. Men ja, fredagen kommer se ut ungefär så här!:
BUCKINGHAM PALACE
BIG BEN
LONDON EYE
LUNCH I COVENT GARDEN
SHOPPING COVENT GARDEN (finns även smågator)
Förmodligen hem till hotellet innan rusninstimmarna drar igång när alla personer går hem från jobbet. Ni vet sådär trångt på gatorna det kan bli i amerikanska filmer (det skulle räcka för mig att uppleva så skulle jag bli helt salig.. haha) Och sen drar vi till Chinatown för middag typ.
MUSIKAL- DIRTY DANCING

PRAOPLATS

Publicerat: 2011-01-18 18:23:32
Hej där!
Jag kom just hem efter en runda i stan med Alva. Vårt mål var att fixa en praoplats, och vi kom faktiskt en bra bit på vägen mot en! Vi försöker nämligen få en plats på Grand Hotel som ligger mitt i Borås, och därför hade vi förberett oss ganska mycket med beskrivningar av oss själva, saker vi skulle säga och så vidare.. Vi kom därifrån med två telefonnummer och en positiv inställning till det hela. Härligt!
Men jag måste säga, när vi klev in på hotellet blev jag helt förvånad, helt plötsligt såg det inte ut som vi var i lilla Borran längre, det var mer som i en amerikansk film! Hissarna, lobbyn, receptionen och allting! Skitcoolt. Kanske inte var precis där jag passade in just då kände jag, men jag hoppas verkligen att det går vägen alltså! Skulle vara så himla roligt.
Dagen i skolan var skön. Precis som min smak. Det känns helt underbart att det bara är en dag kvar tills jag åker till LONDON. EN FREAKIN´DAY. På torsdag går jag inte till skolan för då måste jag hinna med växling av pengar med mera. Sen på kvällen åker vi! På lördag skulle vi åkt hem jättetidigt på morgonen, men min snälla mamma bokade om så vi åker hem klockan 2 istället! Super.
Lägger in en liten planering sen vad vi ska göra under våran dag i London.
PUSS PÅ ER SOM KOM ÄNDA HIT! (haha skrev fel, skrev PISS, det är väl roligt, piss på er!)
åh vilken härligt outfit från i somras! åh, brun!

HÄRLIGT TILL FRUKOST

Publicerat: 2011-01-17 16:18:41
Tänk er ett par varma, gyllenbruna, saftiga klassiska scones till frukost? Hur härligt låter inte det? Jag har prövat det flera gånger, och resultatet blir bara SÅ gott! Det är superenkelt så jag är säker på att alla ni kan klara det! Jag tar alltid fram marmelad, smör och philadelphiaost till sconesen.

Receptet är för 4 personer.

  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.

Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.

Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.

Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.

Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!


RETRO

Publicerat: 2011-01-17 16:03:13
Jag är en av många som har fastnat för den "gammeldagsa" eller "retro" - stilen. Det kan vara allt från slitna möbler, plåtburkar, trälådor, eller kanske ett gammalt skivfodral?
Jag hittade ett gammalt LP- fodral i någon låda här hemma, med en skiva i som tydligen min gammelfarfar och farfar hade spelat in. I en överenskommelse om att vara väldigt försiktig med den har jag den nu i mitt rum! Tycker att den förhöjer den där känslan jag letar efter.

EN VANLIG DAG I SKOLAN...

Publicerat: 2011-01-17 15:50:37
Hemkommen och sådär lagom trött efter en normal skoldag. Lektionerna gick förvånansvärt snabbt och speciellt Engelskan, då jag och Joel skulle spela in en liten "pjäs" på en "recorder". Alltså bara ljud. Det gick väl sådär måste jag säga. Vi gjorde säkert 7 omtagningar, på grund av att vi sa fel eller började skratta... får hoppas att inte själva dialogen vi hade gjort påverkades allt för mycket...
Om cirkus en timma kommer morbror m. familj hit och ska hjälpa oss planera inför Londonresan på torsdag, då hans fru har bott i London och känner till alla guldklimpar.
Förövrigt är jag rymt taggad inför London och vill bara att dagarna ska gå nu!
Ha en fin eftermiddag, jag lägger in en bild på min vän Mathilda från idag. Låt oss bara säga att vi var lite (mycket) uttråkade på matten...

I´M OFF TO SCHOOL

Publicerat: 2011-01-17 07:47:38
Nu drar jag till skolan! Jag har en känsla av att dagen kommer gå ganska snabbt, vet inte varför, men det vore väldigt skönt om det var så. Sedan kommer min morbror m. familj hit för att smida Londonplaner med oss, eftersom hans fru Anna har bott där. Nu börjar det närma siiig! Wiie!

idag har jag på mig min långkjol, ett par ankelboots och min stickade tröja med detaljer på axlarna från ginaticot. Till det matchar jag med ett stort halsband från lindex, bättre closeup på det här:

Ha en bra dag mina vänner! Återigen, roligt att så många tittar in på min blogg! Ge gärna ideér om det är något ni saknar i bloggen.

ELIN KLING FOR H&M

Publicerat: 2011-01-16 13:35:38
Fick höra det här för ett tag sen, men har inte riktigt kollat in kollektionen förrän nu. Jag tycker Elin Kling har en riktigt snygg stil, stilrent, och inte för överdrivet. Jag skulle mer än gärna ha några av de 9 plaggen hon har designat i min garderob. Det finns även 2 accesoarer. Kolla in det!
älskar skinnjackan och den vita portföljen!

TVÅA I CUPEN!

Publicerat: 2011-01-16 13:02:29
Hej!
Idag var jag ju och spelade cup! Det var en väldigt rolig cup, och bra också för den delen, på grund av många saker, som att det inte var alls långt mellan matcherna, det var en bra plan, och bra domare! Super. Vi kom tvåa, och jag är jättestolt över mitt lag!
Nu ska nog jag äta snart, och sen ska Emma komma hit!
Kram på er!♥
ps. London på torsdaaaaag!

vi idag! /ignorera mitt fruktansvärt fula ansikte...

FÖRVANDLING..

Publicerat: 2011-01-15 18:47:34
Jag är säker på att många av er läser kenzas blogg? Jag följer den slaviskt, älskar hennes stil och personlighet! Men något som kanske inte alla av er visste är att hon hade en tid som var lite... mörkare om man säger så. Hon hade verkligen en egen stil. Coolt!
FÖRR...
NU... (försökte hitta en bra bild från 2011, hittade bara denna)
Och huuuuuuuuuuuuur snygg är inte den bikinin? Jag är helt galen i den! Tyvärr finns den bara i thailand..

TAGGAR

Publicerat: 2011-01-15 16:25:45
Nu när det har varit jullov och allt det där har man minst sagt blivit slö. Så det är riktigt skönt att komma igång med träningen igen! Imorgon har mitt lag cup i Nittorp. Roligt, men inte så roligt att behöva gå upp typ 06.50. Men det är på något sätt bra för då är typ hela dagen kvar när man kommer hem och då kan man hitta på en massa roliga saker! Dessvärre har jag skoskav på båda hälarna, och riktigt rejäla sådana. Har därför laddat upp med två paket compeed! Hehe.
Så sitter och taggar lite smått nudå. SIF ska bara ta det här!

DESIGNUTLOTTNING HOS KAROLINA

Publicerat: 2011-01-15 11:58:23
Hej och godmorgon.
Hoppas ni har haft en god natts sömn.
Nu är jag med i en tävling hos Karolina, om en design. Designen är jättefin, och jag hoppas att jag blir den lyckliga vinnaren!
Så här ser den ut:
beautiful!
länk till karolinas blogg kommer här!

NELLY♥HANNA

Publicerat: 2011-01-15 09:57:47
Åh, har ni tittat på nellys vårkollektion? Den är bara underbar! Åh jag älskar den verkligen. Vårmodet måste ju ändå vara något bland det roligaste, att se alla ljusa färger komma in igen, och bara drömma sig bort till linnen och jeansshorts... Mmmm.
Floral Contrast Dress SEK 349, Angeleye - NELLY.COM . One Sleeve Dress SEK 349, Angeleye - NELLY.COM . Office Bow SEK 699, Modström - NELLY.COM . Chiffon Dress Gold Trim SEK 379, John Zack - NELLY.COM . Rune Long Canvas Jacket SEK 599, Only - NELLY.COM . October Dress SEK 749, Modström - NELLY.COM . Cooljay Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM . Vigna Skirt SEK 499, Selected Femme - NELLY.COM

FROM LONDON TO ME

Publicerat: 2011-01-14 19:48:00
Tjena!
Fredagkvällen är på ingång, och jag är verkligen glad att jag bara valde att vara hemma, för jag är väldigt trött redan nu!
Imorgon är planerna att stå och sälja bingolotter på ica köpet i sandared från två till fyra, och efter det kanske jaag ska vara med Emma. Innan vet jag inte riktigt än-
Och sen kommer ju Londonhelgen också! Åker torsdagen den 20:e, och är hemma redan på lördagen. Men skit samma! Jag ska till London vafasen. Svårt o fatta.
När jag ändå är där tror jag att jag vet exakt vad jag ska spana efter speciellt i alla fall. Nämligeeeen...
En snygg, lite större, gärna beige eller svart, VÄSKA.
En lite "finare" gärna päls, JACKA
Jeans, slitna, (inte söndriga!) JEANS
DR.MARTENS möjligtvis!
Sen kommer jag säkert fynda en hel del fina blusar och sånt!

förra gången på resande fot...

EN DAGENS TILL ER

Publicerat: 2011-01-14 14:09:18

Jeansshorts, rutig skjorta, knästrumpor, och en svart stickad tröja. Höga stövlar till det!
Vad tycker ni om resultatet ang. ögonbryn och fransar? Jag blev jättenöjd!
Idag hade vi en riktigt skön dag. Slutade tidigare, 13.40! Istället för 14.10. Får gärna vara så oftare! Idag vet jag inte riktigt vad som händer.  Ska försöka stämma träff med någon!
Kram♥

FREDAG

Publicerat: 2011-01-14 07:55:35
Godmorgon!
Skrev precis ett jättelång inlägg, och så försvann allt.. Hur kul är det? Aaaaahhh..
Idag har veckan gått så snabbt att jag knappt har hunnit med. Det känns om att veckorna bara består av  måndag och fredag. Tiden borde ta och sakta ner lite tycker jag!
I eftermiddag kanske det blir till stan med någon kompis eller liknande, men annars taggar jag för en lugn hemmakväll, på grund av att jag är så trött sen gårdagens träning.. Jag kom väl i säng halv elva, men om man lägger på ett träningspass på det, och att man går upp så himla tidigt, så höjer ju det trötthetsskalan en rejäl bit.
Men hoppas ni får en superbra fredag!♥
p.s. i eftermiddag får ni se hur bra min noppring och färgning blev!

åh! detta är en bild från sommartiden! den bruuuna och fina tiden...

SOME TIME FOR MY OWN

Publicerat: 2011-01-13 15:13:00
Hej där
Nu är jag hemma efter en dag i skolan. Sitter i soffan och bara softar! Var väl ingen speciell dag så, men inte jobbig som jag trodde heller. Mattelektionen blev till en leklektion istället med våran SO lärare, så det var skönt.
Idag ska jag plocka bryn och färga fransar och kanske träna ikväll. Vi får se.
idag har jag på mig min julklapp från gina och ett halsband från lindex
med ett par skinnbyxor från ginas utförsäljning
Jag ger er ett resultat ang ögonbryn och fransar ikväll!

NYA PLANER!

Publicerat: 2011-01-13 07:48:43
Godmrogon, godmorgon!
Klev upp halvt död klockan sju, men har nu börjat vakna till liv och ska om ungefär tjugo minuter gå till skolan. Torsdagar är ingen "jippi!-dag" , vi har nog ungefär alla ämnen utom de praktiska och No, typ. Men det är bara och bita ihop och visa sitt bästa nu andra terminen i åttan. Jag är väldigt glad över att jag är på väg mot ett MVG i engelska! För så mycket vet jag, är det något ämne som det inte ens finns med på kartan att ha under MVG, så är det i engelska. Hehe. (och så får jag inte mvg säkert...)
Sen imorse kom jag på en ny grej jag kanske kan göra i slöjden! Japp. Och först låter allting väldigt konstigt när man säger "stickat" framför, men sen när jag börjar tänka efter.. hmm, det kan nog bli ganska bra, känner man då.
Så vad säger ni om ett par "gammeldagsvita" eller typ "krämfärgade" shorts? Stickade shorts?  Vill gärna höra vad ni tycker, så jag inte helt och hållet har lost my mind.. Hehe.
slängde på mig min pälsmössa från göteborg, och är redo för alla dessa minusgrader där ute!

MY KNITTING EVENTUALLY

Publicerat: 2011-01-12 21:14:11
såhär kommer mitt framtida arbete i slöjden se ut, som jag ska sticka. Och innan ni drar en slutsats om att man inte kan sticka ett linne, (som jag drog först också) så tänk efter... jag ska sticka den med hårda maskor, alltså inga stora "hål", och jag tänkte även lägga till en liten virkad kant runt hela linnet. Ryggen kommer bli djupt urringad och baksidan kommer även vara lite längre än framsidan, (så det är alltså inte en volang på bilden på framsidan av linnet, utan baksidan som sticker fram bakom). Vad tror ni? Skulle detta kunna bli okej?

THE NIGHT IS HERE

Publicerat: 2011-01-12 20:04:38
Nu är bion avklarad, och jag måste säga, att den var riktigt, riktigt bra! Jag älskar den sortens filmer där det ligger en smula mystik över hela handlingen, och när upplösningen blir dramatisk och saker hände då som förvånade mig jättemycket! Om det låter som din typ av film, gå och se den! Vi gick klockan halv sex, och nu sitter jag här hemma i myskläderna klockan åtta. Det är en bra tid tycker jag! Nu när det är skola igen. (uuuuuhh)
Imorgon står noppring av ögonbryn och färgning av fransar på schemat hos min moster som brukat jobba med det, och senare på kvällen (klockan åtta) träning i Olsfors av alla ställen... Men skönt med ett (förhoppningsvis) svettigt träningspass!
Nu ska jag kolla på TV en stund. Sen blir det mat.
Om vi inte hörs, godnatt ♥
förresten! kul att jag har fått så många besökare idag! Roligt att så många gillar min blogg ♥

en bild jag tog i vintras!

MIG SOM LITEN

Publicerat: 2011-01-12 17:45:00
När jag var en liten tjej var jag blond och blåögd, precis som jag är nu. Jag var väldigt bestämd med ändå väldigt glad och pigg. Gillade att utforska och älskade att leka och mysa. Jag tyckte om att luras! Haha. Men jag sa sanningen efteråt, (oftast). Jag var en mästare, verkligen.
Lite har jag ändrats idag såklart, men jag är faktiskt fortfarande ganska lik mig själv som liten.
bilder jag har tagit på ett annat foto. därav blixten.
favvoyoughurten!
mini.

JUST AN ORDINARY DAY

Publicerat: 2011-01-12 14:27:49
Hej på er!
Nu har jag kommit hem från en dag i skolan och ska börja göra mig iordning för att åka in på bio, "the tourist". Den sägs vara väldigt bra! Har någon av er sett den? Säg gärna vad ni tycker i så fall. Onsdagar är otroligt sköna, med håltimme, slöjd och SO! Bara matte som inte är sååå roligt...
Slänger in ett tidsinställt till er så ni inte blir allt för uttråkade... haha.
Nu drar jag!
Puss♥
dagens! Blus från Chelsea göteborg, (moas) skjorta (mammas)
till det mina älskade jeans från JC som inte gör sig rättvisa på bilden..

HAPPY WINTER

Publicerat: 2011-01-11 19:17:27

Jag är med i en tävling hos supersöta filippa där man ska lägga ut en vinterbild som sedan ska vara med och tävla. Tävlingen är i samarbete med johanpixels.se .
Visst blir man glad? När man tittar på den här bilden? Solen som lyser genom den vita, gnistrande snön. Det bästa med den här bilden, är en känsla jag får. Det är nämligen på julaftons morgon den är tagen och jag kommer ihåg känslan jag hade, att snart ska vi gå in och göra iordning maten, jag skulle göra mig fin, och så skulle hela tjocka släkten komma hem till oss, och vi skulle fira ännu en fröjdefull jul. Det är väl en ganska bra känsla va? Eftersom jag är en vinterälskare är den här bilden helt perfekt för mig. Glad, ljus och härlig.

en doftande doft på min hylla

Publicerat: 2011-01-10 21:59:32
Min lilla hylla med goda dofter på! Chanelparfymen fick jag av Moa som aldrig använde den, och den hade jag på mig idag i skolan. Luktar megagott enligt mig! Den andra lila heter "passion" / Carolina Gynning. Den luktar också gott, men på ett helt annat sätt. Fast det viktiga med parfym är att inte ta för mycket, eller hur? Det luktar INTE så värst gott..

TRÖTT

Publicerat: 2011-01-10 16:01:39
Jaa! Trött är jag verkligen. Om jag skulle få bestämma skulle jullovet vara myyyycket längre! Känns fortfarande som att jag precis har gått upp... Men nu är det bara och sätta sig och göra läxor och sedan äta. Sen ska jag vara med Emma en stund.3
Vet ni vad? På torsdag är det bara EN VECKA kvar tills vi åker till London! Härligt <3

en trött hanna

NU KÖR VI!

Publicerat: 2011-01-10 08:01:38
Det har varit helt underbart med lov, och jag kan säga att mina ögonlock är VÄLDIGT tunga just nu. Jag sov ändå tills in på minuten vi skulle äta frukost, sen efter frukosten sov jag igen, och nu har jag precis klätt på mig. Jag ska väl inte sova igen..?
Vi får se, men det här har jag på mig iaf.
Levi´s t-hirt från Lager 157, Skinnshorts från Cassels, Jeans-skjorta systers, Kängor från Scorett
ha en bra dag!

OMÖJLIGT?...

Publicerat: 2011-01-09 22:13:50
Godkväll! (säger man så?)
Jag är ledsen för uppdateringen, men dagen har varit ganska så fullspäckad. I morse halkade jag, min moster, mamma och mina kusiner runt 6 kilometer på en tipspromenad, efter det hem, äta, vara med Emma, och sedan på kvällen/eftermiddagen fick vi lite gäster. Mysig dag, men tyvärr fick bloggen lida ganska mycket. Inatt ska jag ladda kameran så ni kan få en första-dagen i skolan outfit bild! Har tre alternativ, får se vilket jag väljer bara... På något omöjligt sätt känner jag mig lite pirrig inför imorgno.. Jag vet inte varför! Haha. Men det är mer eller mindre snöstorm ute så jag får väl hoppas att bussen kommer . (eller inte). Men vi får väl se!
Men nu säger jag godnatt, och sov så jättegott!

H&M SPRING INSPIRATION

Publicerat: 2011-01-08 22:44:32
Ja visst känns det som att det är långt kvar till våren, och det är det väl också, men h&m:s vårkatalog har ju redan kommit såklart! Jag satt och bläddrade igenom den idag och hitade en massa fint!
finns i flera olika färger, älskar den!


mums!

love!


MÅSTE HA DOM!
Ja det var lite av det jag ville ha! Vad säger ni? Faller det er i smaken också? Hoppas ni fick lite inspiration!
Nu blir det sängen för mig. Imorgon är det planer på tipspromenad på morgonen om vädret tillåter, och sedan en snabbis till bibblan, (måste ha nya böcker!) och efter det kommer kanske min moster hit för att noppra ögonbryn och färga ögonfransar. Hon är ju bara bäst på det!

DÅLIG FANTASI...

Publicerat: 2011-01-08 19:38:26
Fantasin står på noll. Vad vill ni se här på bloggen? Jag försöker komma på saker att visa er, men det går sådär måste jag säga. Kameran är urladdad och jag är bara för lat för att ta tag i något. Åååh jag orkar inte börja skolan. Jag orkar bara inte! Suck. Det finns helt enkelt inte så mycket motivation. Faktiskt ingen alls. Men ett roligt ting som snart kommer att uppstå är en sprillans ny design! Åh det ska bli så roligt. Men jag känner att tills dess då jag förmodligen kommer bli mer bloggsugen vill jag ha era kommentarer. Jag LOVAR er, om ni säger att "det här saknar jag på din blogg hanna!" forts.forts. så ska jag försöka ge er det!
KOM IGEN NU!
en bild.

NY DAG, NYA KRAFTTAG

Publicerat: 2011-01-08 11:29:04
Lördag. Tråkigt väder är det ute idag. Jag sov till tio, hade tänkt att försöka gå upp tidigare nu eftersom skolan börjar snart. (usch). Men det struntar jag i! Har man lov ska man sova länge tycker jag. Imorgon kanske jag kan gå upp halv tio istället, men längre än så går jag inte ... haha.
Idag ska jag, emma och mamma (kanske emmas mamma) gå på basketmatch i Borås hallen. Innan och förmodligen efter det ska jag vara med Emma. En lugn dag.
Kram!
så här roligt ser det ut utanför mitt fönster idag!

NYTT? GAMMALT?

Publicerat: 2011-01-07 13:53:40
Fick precis två par shorts av affären där jag är stammis, nämligen syrrans garderob! Där kan man verkligen fynda!
ett par marinblå shorts som är mycket mörkare i färgen irl, och ett par jättesnygga jeansshorts!

THAILAND

Publicerat: 2011-01-07 13:41:57
Ååååh, jag har aldrig varit i Thailand. Jag tycker det verkar fullkomligt underbart! Vita stränder, kristallklart vatten.. mm. Fast såklart inte lika underbart som Rhodos. Hihi. Fast det enda jag känner är att det verkar som att nästan alla som åker dit blir matförgiftade... Inte lika underbart. Men man får väl vara försiktig..
Är det någon av er läsare som har varit i Thailand? Min mormor åkte dit igår, och sen har vi ju Kenza , Tyra och Lowe som är och besöker Thairiket. Mmmm.
Berätta om eran Thailand resa ifall ni har varit med om någon!

NELLY.COM

Publicerat: 2011-01-07 12:03:14
Senaste inköpet är från Nelly och något jag kommer använda flitigt i vår sommar och förmodligen i London! Matchar den med antingen istoppad lös blus aktigt, eller en oversize t-shirt och boots.
Ni får bättre bild när kameran är laddad!

VÄRDA ATT SE!

Publicerat: 2011-01-07 10:40:58
Godmorgon!
Jag tänkte lägga in ett snabbt tips på filmer för er som har lov just nu och inte har så mycket att göra på dagarna kanske? Det är alltid mysigt att sätta på en bra film och gosa ner sig i soffan tycker jag! Och det tror jag många andra tycker också. Igår var ju jag och tittade på film och åt godis och så hos Emma, men vi gick över till mig sen på kvällen och kollade på en annan också. Vi tittade på "The backup plan" (en romantisk komedi) och "Trollkarlens lärling". Båda var verkligen jättebra! Titta på dem!

MOT KUSINEN

Publicerat: 2011-01-06 11:35:55
Nu åker jag och mamma mot kusinerna på Kransvägen, det ska bli skönt att bara koppla av och vara med de lilla små tjejerna en stund. Men sedan när jag kommer hem blir det förmodligen myskväll hos Emma med film och så! Eller några timmar på eftermiddagen i alla fall. Haha.
Sedan har dem ju utropat klass 1 varning med snöstormen som kommer om några timmar... jag bara ÄLSKAR sånt! Haha.
Men vi hörs!
Idag har jag på mig mitt halsband med berlock från ord och ton I Borås och ring från style by tyra.

vad kan gömma sig här i tro?

Publicerat: 2011-01-05 21:16:50
Hej på er! Dålig uppdatering idag, jag vet. Men helt plötsligt har jag börjat sova till runt halv-kvart i elva! Och oj vad dagarna går snabbt helt plötsligt då. Man äter inte frukost förrän kvart i tolv, och lunch förrän runt tre eller något, och sen åkte vi till mormor tjugo över fyra och stannade där till tjugo över åtta. Och all tid där emellan var jag med Emma. Dagarna bara svishar förbi!
Morgondagens planer blir väldigt mysiga. På morgonen/förmiddagen ska jag och mamma åka upp till mina kusiner Ellen och Linnea,  som är 2 år respektive ca 4 månader. Vi ska passa dem ett par timmar. Sedan efter det ska det förmodligen bli bio med tjejerna, the tourist! Men jag har inte koll på vilken tid eller något än, det bestäms nog imorgon om inte ikväll.
Och nu när vi kom hem igen efter besöket hos mormor hittade jag ett paket i brevlådan! Vad kan det vara tro?

DIN SOVSTÄLLNING KAN AVSLÖJA HUR DU ÄR SOM PERSON

Publicerat: 2011-01-05 12:44:36

.

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

KÄLLA: AFTONBLADET

 

Själv sover jag i "fritt fall positionen". Det förvånade mig att det endast var 7 % som sov så. Texten stämmer inte in helt och hållet på mig, men en del. Tog detta "testet" från Paulinas blogg.


DIN SOVSTÄLLNING KAN AVSLÖJA HUR DU ÄR SOM PERSON

Publicerat: 2011-01-05 12:44:10

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

KÄLLA: AFTONBLADET

 

Själv sover jag i "fritt fall positionen". Det förvånade mig att det endast var 7 % som sov så. Texten stämmer inte in helt och hållet på mig, men en del. Tog detta "testet" från Paulinas blogg.


I SOPPKÖKET...

Publicerat: 2011-01-04 14:57:27
Hej mina vänner!
Min vän Emma är hos mig just nu, och som vanligt skulle vi komma på något konstigt att laga till lunch. Denna gången blev det en potatis och broccoli soppa! Vi följde ett recept från internet, och den blev faktiskt god! Fast jag blir så mätt av soppor, och vi insåg att vi hade gjort alldeles för mycket...
resultatet!

ETT BRA KÖP TILL SOMMAREN?...

Publicerat: 2011-01-03 20:47:53
Åh, jag börjar redan handla till sommaren, Fast denna kanske skulle gå att ha på hösten med? Till ett par ankelboots och en lite kortare stickad tröja? Den är på rea, ENDAST 79:-!

Abby Long Skirt SEK 79, Jeane Blush - NELLY.COM


CITYSHORTS

Publicerat: 2011-01-03 17:47:15
Mitt senaste inköp är ett par skinnshorts! Dessa gick jag klädd i på nyårsafton och stormtrivdes verkligen. Jag kommer matcha det med kanske en enkel t-shirt och ett par ankelboots och på sommaren med en somrig blus.

från vila, 363:-

BILDOMB

Publicerat: 2011-01-03 10:18:33
Klassträffen igår var underbar! Allt gick som planerat och vi hade otroligt roligt, framför allt på kvällen, när vi hade filmmaraton i klubbstugan. Vi tittade bland annat på paranormal activity, och jag är ju mega-anti mot skräckfilmer men jag kollade lite ändå. Fast sen när jag åkte hem för att äta hade tydligen det allra läskigaste varit, så det var ju bra att jag missade det, haha.  Jag hade inte med mig kameran till pulkabacken men jag hade med mig den på kvällen, så ni kan få se på dem bilderna nu!
skraja killar...

colette o thomas
¨
några av oss!

börjar göra oss iordning för film...

riktigt stor och härlig TV!

mums!

tummen upp!

viskleken på nya höjder...

glada tjejor

Så, det var allt jag hade att bjuda på om man säger så, haha. Jag har skrivit en liten text under varje bild nästan så att ni kan förstå lite bättre. Men nu ska jag gå o käka frukost tror jag!
Kram på er!♥

ÅTERTRÄFF

Publicerat: 2011-01-02 14:28:26
Hejhopp!
Just nu är jag hemma och har precis klätt om för en eftermiddag/kväll med mina kära gamla klasskamrater. Ja, ni minns väl att jag snackade om att vi skulle ha klassträff en dag? Den dagen är idag. Från elva till halv två ungefär var vi i Kyrkebo, alltså en pulkabacke, och hade jättekul! Och det känns i svanskotan kan jag säga... ;)
Men nu är det alltså dags för filmmaraton! Jääääätteroligt ska det bli. Och jag tror jag ska ta med mig kamera, så ni får massa bilder sen!
Kram på er <3

det gillar vi!

GLIMMERPLAN

Publicerat: 2011-01-01 17:46:35
Hej!
Ledsen att jag inte har hört av mig. Det är ju så på nyårsdagen, man är helt urpumpad från gårdagskvällen.
Angående gårdagskvällen, det var hur kul roligt mysigt och skoj som helst! Trivs helbra i deras sällskap, och det kommer jag nog alltid att göra. Vi spelade massa spel, jag , K och M gick ut och hade smällarkalas på kvällen, och jag trodde jag skulle få ont,  så mycket skratt bjöd kvällen på. Nyårsafton borde ske oftare! Det är ju så himla kul. Men nu till den tråkiga delen... när vi gick ut då, taggade som vi var på tolvslaget, speciellt jag och Kristoffer, märker vi att, jaha, preecis nu, precis den här minuten, timmen, dagen, har helt plötsligt Gud bestämt att det ska regna, blåsa och vara iskallt. Jadå. Men vi ska ändå ut, det måste ju ändå gå, tycker man. Men nej. Vi fick typ igång en raket, och de flög inte ens upp i luften, den fastnade i marken, så den smällde precis vid oss. Lyckat!
Så nu ska vi dra oss upp mot sjuhärads högsta höjd, och Glimmis, för att ha raketkalas! Idag ska det fasen gå. Så om ni ser massa raketer, är det viiiii!