Till mormor

Publicerat: 2011-05-29 12:02:40
Godmorgon alla fina! Sovit gott?
Jag klev upp runt tio, och då örjade jag och min syster genast börja göra iordning frukost, eftersom det är mors dag. Sedan bakade vi också chokladmuffins som vi ska ta med oss till mormor. Vi gav mamma lite morgon-service helt enkelt! Sen var det dags för presentöppning, och jag och Moa gav mamma ett skärp, en fin plåtskylt med fint citat på och ett jättesött litet fat som såg ut som en tekanna som man ska lägga tepåsen på. Mamma älskar ju te, så det var en jättebra present.
Nu ska vi snart bege oss till mormor, där hela släkten har samlats för att fira. Där blir det lunch och sedan tror jag att vi tar en sväng till choice på vägen hem. Det är en jättefin affär i Fristad.
På mig har jag min nya långkjol från Svea-utförsäljningen (just det ja, jag visar er alla kläder när jag kommer hem, lovar!) och min nya virkade t-shirt från H&M conscious collection.


FYNDAT

Publicerat: 2011-05-28 21:09:59
Hej bloggen!
Hur är det? Har eran dag varit bra trots allt regn och rusk som drabbat Borås?
Jag har haft en väldigt bra dag. Den började med att vi tog en tripp till loppisen i sandared och även till affären "Prillig" som öppnat. Det var SÅ mycket fina saker där, det slank ner två saker i påsen, dock till mamma. Det är ju mors dag imorgon, ni har väl inte glömt?
Sedan åkte vi till Knalleland, där jag var på jakt efter något somrigt. Hade inga förväntningar, men kom därifrån md två nya saker! En klänning och ett par blåa dieseljeans från Emmaus. Jeansen ska klippas av och bli shorts så småningom! Åh, vad härligt. Jeansen fick jag för 130 spänn (det var 25% rabatt!) och klänningen som var en långklänning från H&M kostade endast 100! Fynd med stort F!
Nu har jag shoppat väldigt mycket på senare tid, får lugna mig lite, haha! Fast en bikini är jag i stort behov av, så det måste jag inhandla snart.
Imorgon ska jag försöka ge bilder på allt jag köpt, så ni får se. Men vi ska till mormor också och fira mors dag, så antingen blir det på morgonen eller eftermiddagen.
Nu kollar vi på BARCELONA-MANCHESTER UNITED. Dags att KROSSA!
Ha en fin kväll, kram ♥

En bild från  Varberg på mig och Emma. Åh, saknar!

Sleepyhead

Publicerat: 2011-05-28 11:11:46
Godmorgon! Sovit gott?
Jag har sovit jättgott och vaknade klockan halv nio, pigg och glad! Idag var det planer på att åka till Ullared, men så blev det inte, det får bli en annan gång istället. Istället åker vi nog till staden, och kikar i lite butiker i jakt efter en sommaravslutnings klänning eller outfit. Sen tror jag vi skulle ta en eftermiddagsfika hos mormor. Mys!
Men nu sitter jag och tittar på TV. Det ska jag nog göra en liten stund till innan jag går och klär om.
Jag hör av mig under dagen! KRAM

Nu kör vi!

Publicerat: 2011-05-27 14:09:45
Hej på er! Allt bra?
Här är det finfint, det är ju fredag, vi fick sluta en halvtimme tidigare, jag ska spela match om några timmar och har sedan hela helgen framför mig! Känns riktig skönt.
Och snart kommer en liten överraskning här på bloggen... nämligen en helt ny design! Wihoo! Men jag ska fuska lite.. Nämligen ladda ner en gratisdesign. Men jag föll pladask för den, så jag kände direkt att den ville jag ha!
Tills dess ska jag vara bättre med bilder och så vidare. Det blir mycket roligare då, eller hur?
Nu ska jag slappa lite, (har inget plugg mer i åttan!!!!!!) och sedan börja göra iordning mig för matchen. Vi hörs om inte innan, ikväll!
Ha en fin eftermiddag, kram ♥



Detta hade jag på mig idag! Svarta jeans från Gina Tricot, och även blusen. Sjalen kommer från faith, och på fötterna bar jag converse. Inte särskilt bra med tanke på det regniga vädret!

Förlåt, förlåt, förlååååt!

Publicerat: 2011-05-25 16:10:34
Herregud, vilken uppis det är här alltså! Katastrof! Men min iphone-sladd har helt slutat att fungera... någon som har en rimlig förklaring till det? Jag kan alltså ladda min telefon, men inte lägga över bilder! Har lust att visa er min nya klänning, men jag kan ju inte det... Systemkameran har min syster, så den kan jag inte använda. Men jag ska tag i detta enorma problem så snabbt jag kan, lovar!
Just nu är jag lite hundvakt, det blev lite hastigt, men jag tar så gärna hand om grannhunden Grim ett tag. Det är bara mysigt.
Nu ska jag baka och sen ska jag plugga. Kram!
Så söt!

Prao, check!

Publicerat: 2011-05-20 15:24:10
DET ÄR FREDAG! JIPPI!
Tänk att nu är det väldigt, väldigt lite kvar av årskurs 8, och sen blir vi NIOR! Helt sjukt.
Helgen kommer tillbringas i stugan, och jag ska bara njuta av att tänka på sommaren och allt vad det innebär. Jag kommer sakna praotiden så mycket, men jag är också så otroligt stolt över mig själv! Ja, jag sa faktiskt det där. Jag fick med mig allt som jag skrivit på BT hem idag, och för en gångs skull, kan jag klappa mig själv på axeln och faktiskt vara nöjd! Härlig känsla.
Nu ska jag packa och fixa lite, sen bär det av mot havet.
Kram!
En glad bild för helgen, och en ledsen för att praoen är över! Haha. Det är fredag, jag bjuder lite på mig själv!

Ännu en dag

Publicerat: 2011-05-19 17:46:25
Tänk att nu väntar  bara sista dagen på Borås Tidning. Sista dagen på prao, och sista veckodagen som inte är en skoldag. Det känns jättekonstigt, jättebra och jättedåligt. Mycket blandat.
På ett sätt, känns det som att det var år sen jag träffade alla vänner tillsammans! Vi är ju så himla utspridda överallt, så man hinner inte ses allihopa! Det ska bli jättekul på det sättet, och även den där skolkänslan. Jag vet, jag kommer inte fatta att jag sa det här, men jag saknar skolan! Usch, sa jag verkligen det där?
Men sen tror jag det väger över mer till att inte tycker om det här alls! Det har varit så skönt att få sova ut (med andra ord, sova längre än till 07.00), ta bussen in till stan istället för till Sandared. Att kunna möta upp en kompis för lunch och sedan kunnat hitta på något efter jobbet. Och vilken upplevelse det har varit för mig, att helt ensam, ge mig ut i arbetslivet! Jag känner själv, och är väldigt stolt över, att jag verkligen har tagit vara på min prao. Det finns inget hellre nu i efterhand jag skulle velat göra, och jag kan inte mer är att tacka och bocka både Team Sportia och Borås Tidning för att dem har tagit hand om mig så fint. Jag har verkligen trivts.
Men ikväll då, ska jag ta och springa av mig lite nere i Sandared. Det är träning på G!
En glad hanna + en del av det jag hade på mig idag

Another day has gone

Publicerat: 2011-05-18 22:03:37
Nu var denna dagen slut också! Ska inte dra hela snacket om att tiden går snabbt igen, men bara konstaterar, att denna veckan är snart slut... Det känns både bra och inte alls bra att börja skolan igen. På ett sätt vet jag att det är ytters lite kvar att göra i skolan. Men samtidigt, det är så fruktansvärt skönt att åka in till stan på dagarna, ägna sig åt roliga saker, möta upp vänner för lunch, och sedan ta bussen hemåt och känna att man verkligen har tagit vara på en dag på ett annorlunda sätt! I vanliga fall är det mer " jaha, nu var denna skoldagen slut, bara hem & plugga och vänta på nästa". Det är en riktigt bra idé det här med prao alltså, I just say.
Men nu ska jag gå och lägga mig, har kollat på Grey´s anatomy, lika bra som vanligt förstås! Ska bli skönt att sova, men ska nog kliva upp lite tidigare än vanligt imorgon, vill hinna börja på min reflektion!
Sov så gott alla fina ♥
Åh!

Trött...

Publicerat: 2011-05-18 18:22:10
Hej på er
Nu har jag kommit hem och landat ordentligt efter en dag som började på Borås Tidning, följt av en lunch hos mamma, och sedan ett besök på Artisten i Göteborg där vi lyssnade på en timmas föreläsning av inga mindre än "The Knife"! Det var faktiskt riktigt intressant, de pratade om feminismen och hur det påverkar deras musikproduktion. Ett ämne jag tycker vi ska bry oss mer om, det är i vissa fall väldigt mycket orättvisor i samhället som inte borde finnas där.
Kom hem runt kvart-tjugo över fem, alltså för cirka en timma sedan. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Borde börja skriva på min reflektion av cirkeln som jag ska hålla på med på Borås Tidning (mer för att förbereda mig själv, det är ingen läxa eller så). Men som jag känner nu orkar jag inte riktigt det. Jag är så himla trött! Det tar på krafterna att arbeta, minst sagt.
Och förresten.. Såg ni i tidningen idag? Kolla annars på sidan fyra högst upp till vänster, så kanske ni ser ett ansikte ni känner igen!
Just nu... min sladd till iphonen verkar inte funka, jag kan inte föra över bilder! Hmmm...

Fullspäckad dag!

Publicerat: 2011-05-17 16:23:30
Hej på er!
Läget? Allt bra? Här är det finfint, bortsett från illamåendet som vägrar lägga sig. Men annars har jag haft en riktigt rolig dag och tiden bara flyger iväg tycker jag. Var det inte nyss jag var så fruktansvärt nervös inför den första veckan på Team Sportia? Det var mer än en vecka sedan! Gudars alltså..
Men idag fick jag iaf jobba på min spotifylista, de tog en bild på mig och voila! Jag fick se hur det skulle se ut i tidningen, och visst, på bilden ser jag ut som en tjock gris, men vem bryr sig? Något jag har gjort ska vara med i tidningen! Wow... haha.
Sedan innan jag slutade gick vi iväg på en intervju (jag, journalist,fotograf och en praoelev som var med fotografen) Jag fick anteckna och observera precis som riktiga journalister, och imorgon ska jag få skriva en artikel om intervjun, men den ska bara göra för att öva, så den kommer inte med i tidningen! Men ändå!
Så, nu är jag hemma igen och ska snart dra iväg på träning med laget. Sen när jag kommer hem, kan jag slappna av! Imorgon tror jag att vi ska till Göteborg, och träffa ett band eller så, kom inte ihåg vilka det var... hehe.
Men i alla fall, jag hör av mig!
/ Glad Hanna som får ägna dagarna åt det hon älskar, att skriva.

Godnatt.

Publicerat: 2011-05-16 22:04:04
Nu ska jag sova. Sova bort det onda i kroppen hoppas jag. Men man vet ju aldrig, saker blir sällan som jag hoppas. Men jag ska hålla tummarna i sömnen.
Sov gott!

Och tänker, att det här är just min vanliga tur.

Publicerat: 2011-05-16 21:00:47
Hade en grym dag på BT. Känns riktigt bra att vara där. MEN, med så gigantiska, feta bokstäver jag kan hitta, jag mår inte bra. Jag kände hur illamåendet och yrseln komma krypande redan på bussen och förfärar nu i efterhand att jag var nära på att slockna i bussen. Det var nämligen så att vid ett ögonblick hände det något, jag såg typ ingenting, och helt plötsligt orkade jag inte hålla uppe huvudet längre. Jag lutade huvudet mot rutan och orkade i princip bry mig, eftersom jag var så himla trött, helt plötsligt.
Slocknade i min säng när jag kom hem och har legat och läst ut en bok på 500 sidor, (började självklart inte idag). Steg upp först nu. Känner mig fortfarande sådär konstigt trött, och är yr. Illamåendet har svalnat lite, men jag är så himla arg på att sånt här alltid händer mig!  Dessutom hade jag tagit fel på bussarna, så jag gick från BT halv fyra men bussen som jag trodde skulle gå tjugo i fyra inkluderade visst ett byte, och jag hade ingen aning om vilken buss det var. Så jag fick spatsera runt i staden ensam i en timme, illamående och med ont i halsen. Jag är så rädd att det är halsfluss! Kan ta veckor innan jag återhämtar mig från halsfluss. USCH.
Jaja, nog pratat om det, var tvungen att skriva av mig lite!
Nu ska jag lyssna vidare på spotify... ska skapa en spotifylista till onsdagstidningen!
Bild i repris..

NERVÖS

Publicerat: 2011-05-16 07:56:40
Godmorgon solstrålar!
Sovit gott? Jag har sovit som en stock i princip hela natten. Fenomenet är ju att då man har sovit riktigt tungt är man också väldigt trött på dagen! Det borde ju vara tvärtom känner jag? Jaja, det kanske bara är jag som är sån.
I alla fall, idag börjar ju min prao på Borås Tidning. Jag ska inte ljuga, jag tror att jag går under av nervositet! Men det behöver egentligen inte betyda något, eftersom jag blir nervös för mer eller mindre allting.  Vid fyra slutar jag, så jag förmodar att jag tar halv fem bussen hem. (Går ju inte särskilt många bussar till Sandhult). Är hemma någon gång runt tio i fem skulle jag tro.
Men nu ska jag klä om, vi ses i eftermiddag hörni!
Ha en bra dag ♥
Förresten, så tänkte jag visa vad jag köpte på Ikea nu! Jag lovar, jag kommer visa dem i mitt rum också, så ni ser hur det blev!
LILL Gardinpar vit Längd: 250 cm Bredd: 280 cm Vikt: 0.40 kg
Vita, tunna gardiner. Ska hänga dem bakom mina gammelrosa och låta dem sticka fram, hade jag tänkt. Vad tror ni om det? Bara 35:-!
ALVINE GÅVA Kuddfodral röd, flerfärgad Längd: 50 cm Bredd: 50 cm
Ett kuddfodral som verkligen inte gör sig rättvisa på bilden! Det finns mycketgammelrosa i den så jag tyckte den passade då mitt rum går lite i den tonen. Endast 39:-!
Sedan köpte jag också en liten påse med fina stenar. Jag fyndade ju nämligen två jättefina glasflaskor på en loppis häromsistens, och fyllde då upp dem med fina stenar. Resultatet blev superbra!

Med Emmafemma

Publicerat: 2011-05-15 19:53:45
Hänger med Emma såhär på kvällskvisten. Hon har precis fyllt 14 och jag har gett henne sina presenter från mig. Alltid lika roligt att ge gåvor. Tycker jag i alla fall!
Men nu ska jag nog käka strax och avsky mig själv lite för att jag missade Gossip Girl, ååååhhh...
Puss!
Fina Emma

Today´s thtough Iphone

Publicerat: 2011-05-15 17:44:12
Enkelt och skönt. Det är ju bara söndag ändå! Stickad topp från Spanien, marknad i La Nucia, och byxor från Gina Tricot.

Ha en fin dag!

Publicerat: 2011-05-15 12:36:15
Nu sticker jag iväg mot Kransmossen och hejar fram mitt lag till en seger, förhoppningsvis!
Ha en fin lördag i solen, kram!

Godmorgon världen

Publicerat: 2011-05-15 11:24:03
Godmorgon! Sovit gott? Det har jag! Gick inte och la mig förrän sent igår (lyckades hålla ögonen öppna hela kvällen!) och vaknade klockan tio. Sedan dess har jag legat och läst min nya bok, Cirkeln. Helt fantastisk är den faktiskt, mycket värd att läsa!
Idag ska jag åka och kika på mitt kära lag när dem spelar fotbollsmatch på Kransmossen. Jag skulle mer än gärna varit med, men mitt knä strular, så jag får nöja mig med att heja på istället!
Och nu är det inte långt kvar tills min prao på Borås Tidning går av stapeln... Första dagen ska jag hänga med på en intervju med "bröllop och jäkelskap-gänget" ni vet? I alla fall Annika Andersson och " to deeee" mannen? Haha, ni fattar.
Men nu ska jag nog dyka in i boken igen, den är så himla bra!
Nyvaken och i sovskjortan ( gud vad löjligt det låter, heter det verkligen så?)

Taggar

Publicerat: 2011-05-14 19:22:47
Hej på er!
Det var jättemysigt på Ikea måste jag säga. Kan inte annat än att imponeras av deras vrålbilliga priser och stora utbud. Man kommer ju alltid därifrån med lite smågrejor, som kuddöverdrag, gardiner, krukor, och sådant smått och gott! Visar er en annan gång mer specifikt.
Men nu är det om cirka två timmar dags för Eurovision Songcontest och jag tycker det ska bli ganska så skönt med en kväll hemmavid! Jag ska självklart titta, har alltid älskat det programmet. Och jag vet nu i förhand att förmodligen kommer jag somna innan den viktigaste delen infaller, nämligen när resultatet avslöjas, men jag ska göra allt för att förvåna mig själv, och vara vaken!
Ha nu en jättebra kväll, vi hörs ju!
PUSS PÅ ER

Ikea

Publicerat: 2011-05-14 10:01:42
Nu ska vi åka till Ikea. Alltid lika mysigt att åka dit, käka köttbullar och kika på grejjor. Jag hör av mig när jag kommer hem!
Puss ♥

Sleeptime

Publicerat: 2011-05-13 22:29:36
Nu ska jag sova sova sova sova! Vi har dragit oss genom en riktigt bra och spännande rulle som hette "Last three days". Imorgon blir det Ikea förresten! Trevligt värre. Sedan, svensson som jag är, BLIR DET EUROVISION SONGCONTEST!
Godnatt allihop, sleep tight ♥
En av de sällsynta tillfällen då jag faktiskt gillade mitt hår.. kommer nog satsa oftare på lockar i mängder!

Tråkigt...

Publicerat: 2011-05-13 18:30:44
Heeeeeej..
Jag är faktiskt lite smått ledsen att jag inte ska vara på Team Sportia mer nu.. Har verkligen gillat att komma dit runt tio, gå in där alla goa människor sitter, lägga mina saker i min korg, gå ut i butiken och hälsa på alla och sen börja jobba. Det har varit riktigt roligt, och härliga människor!! Vill nästan gå dit bara för att prata med dom igen :) Fick ett presentkort på 300 kr så jag kommer absolut gå dit och handla snart. Men nu är det nya tag som gäller och jag ska ju vara på BT! På måndag ska de träffa lite famous people och intervjua dem, så då får jag vara med, kommer bli superduperroligt.
Efter jobbet träffade jag Alva, och det var störtskönt att få prata med henne, saknar alla mina fina vänner under dem här veckorna!
Ha nu en underbar fredagskväll!
KRAM ♥
Några av mina underbara vänner, världens bästa ♥

Through a golden mirror

Publicerat: 2011-05-13 09:02:46
På dagarna ser jag ut så här, kind of. Gött att inte behöva tänka alltför mycket på vilka kläder man ska ha...
Jeans från Gina Tricot (gamla) och linne under från Ullared. (Ska dit nästa vecka btw!)
Nu drar jag till staden, sista dagen hos Team Sportia idag!

Dålig tajming

Publicerat: 2011-05-12 18:36:07
Hej!
Ska snart bege mig på fotbollsträning på Sandevi men innan dess slänger jag in ett inlägg till er. Idag har jag varit på Team Sportia som vanligt och det var roligt som vanligt! Jag är jättenöjd med mitt val av praoplatser. Än så länge i alla fall!  Jag ska ju till Borås Tidning på måndag och är redan nervös, men jag tror det blir jättebra.
Dagens dåliga sak, är att jag har fått väldigt ont i mitt högra knä.. har ingen aning om varför eller hur, men det har bara blivit värre och värre under senaste dagarna, jag går ju så mycket på dagarna i butiken... Jag får testa och träna och se hur det går. Men nu måste jag gå!!!

Curly

Publicerat: 2011-05-12 09:24:21
Nu sticker jag snart iväg till bussen! Är inte hemma förrän runt fem halv sex kanske, och då ska jag ju iväg till träningen som börjar klockan sju. Men jag kanske hinner göra något inlägg, men jag lovar inget!
Idag släppte jag ut mina flätor som jag har haft i typ ett dygn. Det resulterade i ett väldigt lockigt hår! Jag som alltid annars har platt utan att röra ett finger, gör ju allt för att få lite liv i håret :)
Suddiga bilder, lite ont om tid. Men nu drar jag snart iväg så vi hörs sen!
kram ♥

Godnatt

Publicerat: 2011-05-11 22:05:58
Nu kryper jag till kojs. Imorgon väntar en dag som kommer bli ganska bra tror jag. Först ska jag till team sportia som vanligt, sedan ska jag möta min pappa för en lunch, sedan när jag har slutat ska jag leta upp en present till Emma och möta upp en vän för att lämna lite saker. Sedan bär det av på träning på sena kvällen. Efter det är det ju bara en natt tills det är fredag! Helg ♥
I alla fall, sov så gott alla fina, goodnight!
En bild från när jag käkade sallad till lunch första dagen på Team Sportia i stadsparken!

Result

Publicerat: 2011-05-11 20:34:50
Idag var min moster här och nopprade & färgade ögonbryn, och även färgade fransar. (Hon har jobbat med det under ett flertal år och är därför superduktig!). Jag blev jättenöjd!
Suddiga bilder! Men nu ska jag fortsätta kolla på "Klockan åtta hos stjärnorna". Ni trodde väl inte att JAG, halv-åtta-hos-mig-älskaren, skulle missa det?
Kram

Off to... ?

Publicerat: 2011-05-11 09:29:06
Nu ska jag snart sticka iväg till bussen som tar mig för tredje dagen till Team Sportia i stan. Vet inte riktigt vad man ska kalla det, jobb, praoplats eller något annat? Det får nog bli min "praoplats" så länge. Idag tror jag att jag ska jobba på lagret med väskorna och så igen. Det blir nog bra! Men måste gå nu, kram! ♥
På mig har jag en fin cerise piké jag fått från Team Sportia!

Sleep tight

Publicerat: 2011-05-10 22:21:09
Nu ska jag gå och sova. Imorgon börjar jag som vanligt klockan tio (jippi!) så jag hoppas på att jag vaknar senare än åtta, vilket jag än så länge inte har gjort... Idag vaknade jag till exempel halv sju!
Jaja, det var inte det jag skulle säga. Utan detta inlägget är en godnatthälsning till er som håller er kvar så snällt och följer min blogg. Ni är ganska många fortfarande, vilket glädjer mig jättemycket.
Från förra veckan... Skjortan kommer från H&M!

I väntan...

Publicerat: 2011-05-10 18:13:02
Tills jag har fixat hjälp eller mer kunskap med designen och så vidare, ska jag berätta för er att just nu är jag faktiskt på prao! Den här veckan (V. 19) är jag på Team Sportia i centrum. Det är riktigt roligt, men också väldigt tröttsamt, så jag gäspade rejält igår och även nu känner jag att ögonen är lite grusiga. Trots det jobbar jag "bara" från 10.00-16.00 - 1 timmes lunch så jag kan inte mer än att bli mäktigt imponerad över de andra i butiken som jobbar till sex-sju varje dag! All heder till dem!
Men förövrigt har jag ju som sagt varit i Varberg över helgen.. lika underbart som alltid! Och idag skulle jag tränat, men jag är ju SÅ HIMLA SMART och går till fel ställe. Fasen, vad sånt kan göra mig irriterad! Men jag ska minsann ta mig ut på en joggingtur snart igen, gjorde det i Varberg och det är ju för gött!
Men nu ska jag ta och njuta av solen innan den går ner (vilket den inte gör än på ett tag, så härligt!!)
Ha nu en fin kväll!
BILDER FRÅN STUGAN:
Världens bästa utsikt. Från köksfönstret! ( tänk att det kunde bli roligare och diska bara för det! )

Hembakta bullar och saft i solen... läskad?

Många cykelturer. Vi ska inte ens snacka om vilka benmuskler jag kommer ha vid sommarens slut! Haha..

Bokläsning i skuggan. Missförstå mig inte, jag gillar solen, men jag ÄLSKAR det inte, DON´T KILL ME

Livet på en pinne

Påväg hem från stugan. Mc Donalds, hihi. Var typ några år sen jag var där ( om man inte räknar med tillfället i GBG)

MAKEOVER

Publicerat: 2011-05-10 17:35:22
Nu har jag bestämt mig, min blogg ska få en total makeover. Allting ( mer eller mindre) ska ändras och det ska kännas roligare att läsa min blogg. Jag ska göra bättre inlägg, mer bilder, mer ordentligt. Och det är ett löfte! Jag vet att jag själv bär skulden då min statistik inte är lika hög som den brukar därför att jag inte har orkat uppdatera eller liknande. Men jag har kommit underfund med att det är bättre att göra färre inlägg, som är mer intressanta, eller hur? Hoppas DU är med mig när min blogg blir helt och hållet ändrad!


Mot varberg

Publicerat: 2011-05-06 17:23:20
Nu drar jag iväg mot varberg! Vi ska ha med oss ett mobilt bredband och testa om det funkar, bara för att. Kommer nog inte sitta så mycket vid datorn ändå, om vädret kommer bli så bra som det är planerat, kommer jag tillbringa 90% av tiden utomhus skulle jag tro. Men något inlägg ska ni få om det funkar. Annars blir det mobilbloggning. Vi får se! Men nu ska vi åka, blir nog lite mat längs vägen kan jag tro, älskar bilresor!!
Kram ♥
Bild från i höstas på min fina vän Emma. Hon och hennes mamma kommer till oss imorgon och sover till söndag. Mysigt!

Summerlovin'

Publicerat: 2011-05-06 15:48:46
Åh vilken härlig bikinitopp! Den skulle sitta fint till sommaren.

THERE´S NO CURE

Publicerat: 2011-05-04 20:39:14
Gäääsp...
Nu har jag pluggat i fyra timmar. Andra gången den här veckan jag pluggar så mycket efter skolan. Jag vill inte låta som en som inte har något liv och som lägger ner sin kropp & själ i skolarbetet, för det mår man inte bra av. Men sanningen är, att det är precis det jag gör nu. Jag vill gå ut åttan och känna att jag har jobbat och kämpat för mina betyg, inte tycka att, "Åh där kunde jag gjort bättre om jag bara ansträngt mig". Det skulle kännas jättejobbigt. Så därför lägger jag ner väldigt mycket energi på skolan just nu, och det vill jag också göra. Jag har alltid haft kontroll över hur mycket jag borde plugga för att det ska vara tillräckligt, och nu har jag valt att verkligen lägga ner min tid på att just studera. Punkt slut.
Så när det är sagt, ska jag nog gå och slänga mig i soffan snart... Imorgon väntar en inte alltför kort sovmorgon och det känns jätteskönt verkligen efter allt detta "pluggeri". Nästa vecka är det prao och då börjar jag tio, då kan jag nog sova till i alla fall kvart över åtta varje dag, vilken lyx!!
Dags och slagga soffan och ta på sig myskläder... Ha det gött!
Haha, lägger upp en bild som piggar upp en rejält! Möt.. pensionärerna!

Hej & hå

Publicerat: 2011-05-04 16:08:30
Hej på er!
Hemma från ännu en onsdag i skolan. Måste plugga järnet just nu, men slänger bara in ett snabbt inlägg till er.
Dagen har som alla andra onsdagar varit skön, kort och ganska rolig. Vi fick reda på att våran första lektion imorgon är inställd, så vi börjar en timme senare en vanligt, ungefär. Tror ändå att jag måste åka tjugo i nio, men jag tackar och bockar för den lilla extra tiden.
I helgen drar jag till Varberg igen, så då kommer uppdateringen inte ligga särskilt högt upp. Men ska tidsinställa några inlägg till er, så det inte ekar alltför tomt här på bloggen.
Nej nu måste jag tillbaka till studierna.
Hejdå!
Förr-förra sommarnas premiärdopp i Varberg

Skoltrött? Minst sagt

Publicerat: 2011-05-03 21:46:58
TA MIG HÄRIFRÅN, typ. Ja jag har pluggat sedan klockan fyra till klockan kvart över åtta. Jag skojar seriöst inte. Seriöst. Allvarligt. Det är sant. ETT uppehåll, när jag skulle äta. Sedan var det bara tillbaka till böckerna. Det här dumma trycket vi har i NO, jag kan bara inte få in själva grejen! Jag kan inte det. Och då ska vi inte prata om HKK:n (hemkunskapen). 29 sidor, och jag börjar idag. Varför Hanna? Åh gud, jag får typ en breakdown snart. Prisa Gud att det är prao snart, inga prooooov! Jo just det ja, en inlämning i svenska och ett prov i spanska att se fram emot veckan efter prao.  Jag vet att det är precis nu när det är så här jobbigt man ska få ny "plugg-kraft" någonstans ifrån, men vart skulle det vara? Det enda man gör är att gå samma gamla väg till bussen varje dag och samma gamla skola. Ingen inspiration här inte.
Jaja, jag var bara tvungen att uttrycka min frustration lite. Hehe.
Nu sitter vi och kollar på tv. El clásico på gång. Det ser bra ut för Barcelona just nu, kan nog bli final mot Manchester i London i alla fall! Vamos Barca!
GODNATT ALLA
Min svart-vit-gråa pippitröja jag gick runt i idag, har ingen mindre än min mormor gjort till mig. Gillar den starkt!

3 Maj 2011 - godmorgon!

Publicerat: 2011-05-03 07:32:07
Ledsen för dålig uppdatering igår under dagen, men hade fullt upp. Direkt efter skolan drog jag, Oscar & Alva ut på en promenad. Det var riktigt härligt, ännu härligare med gött sällskap. Sedan gick vi hem till mig, pluggade NO och lite så. (gaaaahh måste plugga såå mycket idag). Sen när dem hade åkt gjorde jag mig iordning och rullade mot Hedared där min pappa spelade match. Det gick bra för dem, och dem vann med 3-1. Blev jättesugen på att spela när jag satt där och tittade, men mitt plugg stoppar nog mig i alla fall en träning den här veckan... suck. Men det är inget att göra åt, skolan kommer först, det är inget snack om saken.
Idag efter skolan händer det därför ingenting mer än att jag ska plugga. Jag ska tvinga mig själv till att inte sätta igång datorn innan jag känner mig klar med läxorna.
Sedan klockan 20.45 hejar vi på Barcelona i El clásico. Magiskt att se när dom spelar!
Men nu ska jag inte sitta här... nej vi ses i eftermiddag!
PUSS!

Helg-paus

Publicerat: 2011-05-02 07:38:43
Godmorgon!
Som ni kanske märkt har det varit något av en paus över helgen, vilket är riktigt gött ibland. Bara känna att man inte har några krav att sätta på datorn och göra ett inlägg bara för att. Men alltför många sådana här pauser blir det inte, ska jag säga! För jag gör ju detta för att jag tycker det är kul, och därför vill jag fortsätta med det också.
Men i alla fall, igår var vi på Hönö för att fira farmor, hon fyllde 80 jämna igår! Fast fortfarande lika pigg och glad såklart. ♥
Idag är det måndag, och jag hade planerat med två vänner att gå ut och springa/gå idag efter skolan. Men just nu är jag inte helt säker på att det funkar för mig idag, eftersom jag inte bara har ett prov den här veckan, utan 2. På samma dag! Visserligen inte förrän på fredag men om jag ska hinna träna osv under veckan måste jag ta tag i det redan idag, helst. Om jag känner mig helt klar med läxorna på kvällen, vilket jag förmodligen inte kommer göra, så kanske jag åker och tittar på min pappas fotbollsmatch. Vi får se vart studerandet för mig, haha!
Men nu ska jag dra till skolan!
KRAM